Çıtaları sökmeden direk üstünde kapladım.

Ersel yapışma konusunda haklısın o yüzden iyice ısıtıp yapıştırmak ve bastırmak gerekiyor.Malum yan çıtanın yüzeyi düz değil ama atarsada sağlık olsun.

Ön tampon kısmını tamamını değilde panjur altını düşünüyorum havaların ısınmasını bekliyorum soğukta yapışma problemli oluyor..

Yakından çok daha güzel kaliteli duruyor..

Kapı kollarını düşünmüyorum orası çok kıvrımlı ama denerim..

Güzel Olmuş ELine sağlık

Ön tamponuda kapladım baya zorladı açılarından dolayı.Resim bulutlu havada çekildi güzel oldu özellikle karşıdan hoş duruyor.Sökmeden fazla masraf yapmadan boyatmadan kaplama yapmak isteyenlere.Resimler ilk sayfada..

Ön tamponuda kapladım baya zorladı açılarından dolayı.Resim bulutlu havada çekildi güzel oldu özellikle karşıdan hoş duruyor.Sökmeden fazla masraf yapmadan boyatmadan kaplama yapmak isteyenlere.Resimler ilk sayfada..

ton farki olsada fena değil ama çikmazlarsa iyi

Yağmur testinden soğuk testinden geçti :) Önemli olan sıcak hava uygulayarak yapıştırmak o zaman çok sıkı oluyor.Yan tarafı ilk yapıştırdığımda kıvrım yerleri kalkmıştı uygulamalarda hep saç kurutma makinesi görüyodum.Kullandım hem kırışıklık kalmıyor hemde çok sıkı yapışıyor.

Ton farkına gelince güneşli havada çok daha güzel duruyor ton farkı daha az.Zaten bu renkten dolayı dikkat ettiysen araç neredeyse kahve gibi çıkmış normalde grimsi duruyor.Bu rengi kullandıkça daha çok sevmeye başladım..

Gayet güzel olmuş
sırıtmamış
Hayırlı olsun

2274d1305193453-yeni-kangoo-yan-cita-beyaz-karbon-kaplama-yan.jpg

Farklı olmak iyidir...:eyv

:D ben begenmedim ama emegine saglık abim

Çok hoş durmuş güzel günlerde kullan....

çok güzel olmuş. emeğinize sğlık. ama karbon dokulu değilse deseni bozulur silinir zamanla.

Geri