Yeni Kangoo 110 BG Rlink 2.0v Türkiyede

resimdeki model sanırım extrem değil dijital klimalı çünkü extrem olanlar..

bu gün renault mais le görüştüm aldığım 90hp lik modeli farkını vermek kaydıyla değişim yapabilirmiyiz diye..110 hp lik kangonun gelmediğini ve satışınında olmadığını söylediler..mais sitesinde fiyat verilmiş ama aracın kendisi yok ellerinde..sanırım nabız tutuyorlar araç tutulacakmı kimse soracakmı diye...

bu gün renault mais le görüştüm aldığım 90hp lik modeli farkını vermek kaydıyla değişim yapabilirmiyiz diye..110 hp lik kangonun gelmediğini ve satışınında olmadığını söylediler..mais sitesinde fiyat verilmiş ama aracın kendisi yok ellerinde..sanırım nabız tutuyorlar araç tutulacakmı kimse soracakmı diye...

Olabilir abi bende aradim cetas istanbulu henuz elimizde yok dediler

Beklenen bir modeldi bekleyenleri gözü aydın 6 ileri 110 hp başarılı bir motor :eyv

renault mais izmiri aradım yine bu gün gelmeye başladı araçlar satışa hazır dediler..

Babamda da 2010 kango var. Kurban bayramında degistiricem arabayi sifirini alcam diyodu. Hemen arayip haber vereyimde bundan alsin :)

Hayırlı olsun kangooculara.:)

Satılıklar kısmına uygun olarak ilam verebilirseniz seviniriz

bu gün teslim aldım 110 luğu..90 lıkta içeri gelen o turbo fıslama sesi bunda hiç yok..bide hepsinde aynı ses var diyorlardı..hiç alakası yok..

Geri