Yeni KADJAR İç mekan Detaylar...

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
İç mekan detayları gerçekten güzel olmuş özellikle vites topuzu gayet güzel tasarlanmış...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Emeğine sağlık abi araç full olunca detaylarda iç kalite de o kadar güzel oluyor :eyv

Eline sağlık Ustam, KADJAR albenisi üst seviyelerde bir araba olacak, kendini belli ediyor.:eyv

Off hayallerim uzay aracına çok çok yakın detayları var. Paylaşım için tşkler abi.

Harika araç bana göre Captur faciasından sonra :kupa harika olmuş ama vites topuzu daha güzel olabilirdi artık bu seri üretime girdiyse önümüzdeki 10 sene heralde bu topuzu görürüz

Gerek iç mekan gerekse dış tasarım Alman arabalarında ki kalite kokusunu resimlerden belli ediyor. 2015 yılında satışa sunulacak mı acaba bilginiz varsa Fluence verip bunu alabilirim.😎

Mart ayında Cenevre fuarında sergilendikten sonra satışına başlanacak...

95 bin en alt etiketten başlayacak bir aracı captur fiyatı sanmayın dostlar fiyatta bu aralar fenaaa :berbat

ÇOK GÜZELMİŞ tam hayalimdeki gibi bir araç eger kredim onaylanırsa hemen alıcam çevrede araştırdım yakıt oranıda azmış hem tasaruflu hem masrafsız çok teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
ÇOK GÜZELMİŞ tam hayalimdeki gibi bir araç eger kredim onaylanırsa hemen alıcam çevrede araştırdım yakıt oranıda azmış hem tasaruflu hem masrafsız çok teşekkürler
Reklam yapmayınız . Reklam linkini sildim.Reklam verecekseniz bizimle irtibata geçiniz. Forum üzerimden reklam yapmak yasaktır.

Geri