- Konuyu Başlatan
Maşallah, güle güle kullanın.
Tesekkurler erdinc bey.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maşallah, güle güle kullanın.
Forumdaki favori aracım bu. Jantlar kadar camlar da havalı.
Samsung cihazımdan gönderildi
Rica ederim. Servis kapıları söküyormuş o yüzden şimdilik kalsın dedim. İleride sonax düşünüyorum.Saolun cihan bey, sizin aracada bi cam filmi guzel gider
Rica ederim. Servis kapıları söküyormuş o yüzden şimdilik kalsın dedim. İleride sonax düşünüyorum.
Kdz Ereğli'den aldım aracı. Eski aracımı da usta bir filmci abi yapmıştı o da sökmüştü kapı döşemelerini. Sıkıntı yok şimdilik arka karartılmışlar iş görür fakat sonax sökmeden yapıyor bu işi.Nasil bi servis onerden aldiniz araci? Ben disarda yaptırdım kapi vs sokulmedi.
Seramik kaplama, alt ses yalıtımı, cam su kaydırıcıyı servis yapacak ama.Kdz Ereğli'den aldım aracı. Eski aracımı da usta bir filmci abi yapmıştı o da sökmüştü kapı döşemelerini. Sıkıntı yok şimdilik arka karartılmışlar iş görür fakat sonax sökmeden yapıyor bu işi.
cok guzel olmus ıyı gunlerde kullanın ınşallahh pekı lastık sensorlerını nasıl yaptınız sorun cıkardımı