Yeni Fluence ön tampon

Farlar aynı sadece plastik tampon değişecek.Merak ettim gerçekten .Bugün sorayım servise.

görüntü olarak farlı gibi duruyor ama şeklinden dolayı bizde göz yanılması olabilir. Senden haber bekliyoruz yusuf:)

ayrıntılı incelemedim ama şu kanaateyim; eger bi makyajlama yapılıyorsa bu sadece tampondan ibaret değildir.. illaki ufak ama etkili ayrıntılarda vardır.

abi olmadı farlarıda değiştirmek gerekir, yada bunları yapacağın parayı üstüne katıp yeni kasada alınabilir :D

farların değişmesine gerek yok ben bu uygulamaya şahit oldum fabrikada sadece panjurla tampon değişmesi yeterli .asıl düşünmeniz gereken gündüz farlarını nasıl yakmak olmalı çünkü beyine bağlı çalışıyorlar...
ya hiç yanmıcak yada ayrı bir anahtarla yancak....

farların değişmesine gerek yok ben bu uygulamaya şahit oldum fabrikada sadece panjurla tampon değişmesi yeterli .asıl düşünmeniz gereken gündüz farlarını nasıl yakmak olmalı çünkü beyine bağlı çalışıyorlar...

keşke fotoğraflasaydınız biz meraklılar ve bekleyenler için fiyat konusunda bir duyumunuz oldumu peki o sırada teşekkürler

keşke fotoğraflasaydınız biz meraklılar ve bekleyenler için fiyat konusunda bir duyumunuz oldumu peki o sırada teşekkürler
fabrika renault olunca para geçmiyo :)

peki gündüz ledleri park lambası düzeneğine kabloyla bağlanamaz mı?

maiste mutlaka vardır bi fiyatı.dediğim gibi fiyatını bilmiyorum ama uyduğunu biliyorum
:)) şimdi anladım :) hiçbir satış fiyatı yokmudur en azından :)

Geri