Yeni Fluence ön tampon

yusuf_1977

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Makyajsız fluence imize yeni ön tampon alsak montaj yaptırsak ? Nasıl olur maliyeti? Takılırmı diye sormuyorum mutlaka takılır çünkü farlar bile aynı gördüğüm kadarıyla. Düşüncleriniz nedir? gördüğüm kadarıyla sislerde maliyetin içine girecek.

[MENTION=1391]EVREN TOPCU[/MENTION] mesajı gördüğünde size yardmcı olacaktır..

Bi doğan parası masraftır.:)

tahminim 600tl civarıdır.Sormak lazım.Takma hariç.

Tampon uyar uymasına ancak gördüğüm kadarı ile farlardada farklılık var gibi uç kısmı daha uzun duruyor.600 tlye asla olmaz yinede öğrenilirse güzel olur

Bizde Tampon taktirmaya dusunuyoruz. Renault ASF ugramisdik takilir dedi.....

Bizde Tampon taktirmaya dusunuyoruz. Renault ASF ugramisdik takilir dedi.....

Makyajsız fluence imize yeni ön tampon alsak montaj yaptırsak ? Nasıl olur maliyeti? Takılırmı diye sormuyorum mutlaka takılır çünkü farlar bile aynı gördüğüm kadarıyla. Düşüncleriniz nedir? gördüğüm kadarıyla sislerde maliyetin içine girecek.

değiştirecek olursanız gündüz ledlerini atlamamak lazım, ledler çok güzel gösteriyor

Henüz piyasada yok gördüğüm kadarı ile . Servistede epey tuzlu olur diye tahmin ediyorum karar sizin.

Farlar aynı sadece plastik tampon değişecek.Merak ettim gerçekten .Bugün sorayım servise.

Geri