Yeni Fiat Aegea

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Yeni Fiat Aegea otomobil fuarında en çok ilgi gören modellerden biri.
Fiat’ın yeni modeli keskin hatları ve muhteşem tasarımıyla birlikte teknik özellikler bakımından da çok iddialı.

Fiat Aegea ne zaman satışa sunulacak ? dediğimizde ekim ayında satışa çıkması bekleniyor cevabını aldık.
Fiat Aegea Linea’nın yerini alacak.
Fiat’ın yeni üyesi Aegea 120 ve 95 beygir olmak üzere 2 farklı motor seçeneği ile satışa sunulacak.
En güzel haber de dizel otomatik seçeneğinin olması.
Fiat Aegea yakıt tüketimi açıklanan rakamlara göre 100 kilometrede 4 litre şeklinde.

İç mekanda da Fiat 5 inçlik dokunmatik ekranlı navigasyon sistemine sahip bir multimedya cihazı kullanıyor.
Bu yenilik kullanıcıya büyük kolaylık sağlayan özelliklere sahip.

Fiat Aegea fiyatı henüz netlik kazanmadı.
Ancak başlangıç 50 bin TL’nin üzerinde olması bekleniyor.

İşte Yeni Fiat Aegea…

Bence talismanı geçtim bir flu bile değil.:)

Fuarda canlı gördük 5 para etmez :berbat

Fotolara bakinca guzel gibi duruyor, ama icine girince fiat oldugu bariz belli olur bana sorarsaniz Bu arabadan cok guzel ticari taksi olur,

Bu konsol neeee böyle toros gibi

Aslında dış görünüşü hayret bunda hoşuma gitti. Yani önceki modellere göre. Ben Fiat'ın yerinde olsam Renault'un tasarımcılarını ayartırdım. Ama bu sedanın dış görünümü hiç fena durmuyor. Bu arada biri Fiat'a söylese de şu cicili bicili Fiat armalarından vazgeçseler. Bence hiç yakışmıyor.

Karoseri yenilikçi duruyor. Arka far grubu bayağı özgün olmuş. Orta konsolu koltuk seviyesinin aşağısında konumlan dirilmasi hoş olmamış. İşçilik kalitesini de fiyatı belirleyecek. Bir de italyanlar yakıt konusunda sabıkalı bi de 5 vites değil 6 vites olursa kabul çünkü dizel linealar puntolar yüksek devirde düşük hız yapıyordu bence 2000dd/110kms ideal olur. Lineada olmayan elektrikli katlanır ayna modülü de gelmiştir umarım. Lineanin yerine geldiği farzedilirse baz modelde fiyatının da makul olacağı düşünülür.

3 farklı kasa seçeneğiyle geliyormuş.......çizgiler fena değil bence dostların dediği gibi makinayı CANLI görmek lazım son sözü söyleyip raconu kesebilmek adına ..................

Geri