Yeni farkettiğim bir gösterge arızası lütfen yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mantis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
göstergenin içindeki ampülden olabilir..

Ampülden değil yağ göstergesi 7-8 tane kutu şeklinde çıkıyor ilk açıldığında hani sonra km. göstergesine geçiyor. Bende ilk açtığımda o kutucuklar çıkmıyor direk km. ekranına geliyor.

Bende de olmuştu aynısı. Elektrikçiye gidip o yağ göstergesi ile alakalı bişeyi söküp temizleyip geri takmıştı. Sonra da yol bilgisayarına reset atmıştık. Sende yol bilgisayarı olmadığından bi elektrikçiye git bakalım ne diyecek. Ama ciddi bir problem değil kafan rahat olsun. Genelde yağ değişimine yakın veya yeni yağ değişiminde oluyor böyle. Birde elektrikçiye gitmeden önce kutup başını söküp bi 5 dk bekle sonra geri tak yüksek ihtimalle düzelecektir.

aaa mantis o dediğinden bendede oluyordu arada sırada. özellikle hava soğukken yapıyordu bende. yağ seviye göstergesi kontağı bi çeviriyorum pat km yazıyordu havalar ısınınca geçti hiç yapmadı epeydir. Pulat teşekkürler arıcını yeni baştan yaratman bize yarıyor resmen çook sağol kafaya taktığım bi sorun değildi bu ama öğrendiğim iyi oldu :)

Sağolun arkadaşlar biraz uzun sürdü. Kafayı toplayıp bi baktıramadım ıvır zıvır işlerden. Özellikle o sensöre bi baktırcam Gökhan sağol.

Geri