- Konuyu Başlatan
aynen abi hayırlısı dedik çıktık yola daha şükür önümüze şer çıkmadan bugunlere getirdik şimdiden sonrası hakkımızda hayrlısıHadi Hayırlısı Emre
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen abi hayırlısı dedik çıktık yola daha şükür önümüze şer çıkmadan bugunlere getirdik şimdiden sonrası hakkımızda hayrlısıHadi Hayırlısı Emre
aynen abi hayırlısı dedik çıktık yola daha şükür önümüze şer çıkmadan bugunlere getirdik şimdiden sonrası hakkımızda hayrlısı
eyvallah abi dün zaten egzosu taktık ekmek almak için fırının önunde durdum ekmeği aldım arkamı bi döndüm allahım benım arabanın başında çelenkler yıldızlar uçuşuyo meğerse amir yenı gelmiş esnafı falan ziyret ediyomuş o esnada benım arabayı görüyo ahaa dedım dakka bir gol bir hemde en fenasına cattık bu sefer adam benım arabayı yarım saat ınceledı yaw nası yaptın ne harcadın ama ter döktüm abi yaayanındada ekıplerı vardı hepsıde gördü şikette ettım hepsını bi güzel çok sıkıyolar dedım yaa bu nedır amırım yusuf yusuf oldukda allahtan herif arabaya bakacam dıe başka bişi gelmedi aklınaYine De Tetikde Ol Kardeşim Aman