Yeni cliomuza kavuştuk :)

Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız ;)

Orby abi aku kapagi yok suan disardayim az sonra cekip atayim abi hemen bu arada senin aracta hayirli olsun abi :)

Tsk ederim paulord

Hayırlı olsun:eyv. Maşallah:masallah kazasız belasız

Tsk ederim betoner. isoş kardesim r naw işine gireceğiz ama burda plastik cerceveye 1000 tl istiyor adamlar uçmuş. Yurtdisindan getirmeyi düşünüyoruz suan arastiriyoruz bakalim

çok para ben re-nav önlü arkalı çerçeve gps anteni hepsine toplam 1000 tl verdim :silah

Maşallah kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

18926d1424697733-yeni-cliomuza-kavustuk-uploadfromtaptalk1424697706882.jpg

Orby abi aku kapagi yok suan disardayim az sonra cekip atayim abi hemen bu arada senin aracta hayirli olsun abi :)

eyvallah yoksa zaten boşuna zahmet vermeyelim sanada ne yapacaüım ben bu maisle?

mustafa abi eksik parça var diye imza atmıyım mı teslim alırken yada şikayet kaydı mı açayım?

Teşekkür ederim amigo :) Henüz aksesuar yapamadik citalardan baslayaip cam filmiyle devam etcez

Cam cıtalar ve krom aksesuarlar konusunda sponsporumuz S-Dizayn ile iletişime geçebilirsiniz. RFC üyelerine özel ve avantajlı ürünler sunmaktadır. Bende captur için krom aksesuarları onlardan almıştım.:eyv

Evet s dizayni gecen aradim fiyat almak icin ilgili arkadas musait degildi not aldilar ama aramadilar. Sdizayn nette yazili olan fiyatlardan mi indirim yapiyor forma

hayırlı uğurlu olsun Allah kazadan beladan korusun tekerini düz bastırsın kazasız belasız cezasız sürüşler aramıza hoş geldiniz

Geri