Yeni bir başlangiç için merhaba

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zalim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aileye hoşgeldiniz keyifli forumlar:eyv

HoşGeldin,SefaGeldin...

Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli Forumlar :eyv Ultra garajın sahibisizin sanırım. Anıl abinin tavana folyo çekmiştiniz, tavan döşemesinin çıtaları kırılmıştı.

evet bundan benim haberim olmadı bunu gezinirken şans eseri gördüm şaşırdım anıl beyin bize geri bildirimini almıştık ve tekrar mağazamıza çağırıp düzelttireceğini söylemiştik

fakat anıl bey problemini bize gelip düzelttirmediği için haliyle hatamızı telafi edemedik forumda konular açmış yazmış da yazmış tanıdık bir şirketin elemanını o an ki sıkışıklıktan

dolayı aldık ama bu şekilde bir sorun yaşanmış

hiç bir yer dört dörtlük olmaz en kurumsal yerlerde de hatalar olabiliyor arabalardada aynı şekilde ve üstelik bu fabrikasyon değil el işçiliği

üzerinde titizlikle durduğum mesele bu işte müşterileri memnuniyeti fakat

bunu sağlamaya çalıştığım için bu siteyle tanıştım admin le konuştum anıl beyin şirketimize getirilmesini sağlanmasını rica ettim

Son düzenleme:
hoşgeldiniz

hoşgeldiniz keyifli forumlar :eyv

evet bundan benim haberim olmadı bunu gezinirken şans eseri gördüm şaşırdım anıl beyin bize geri bildirimini almıştık ve tekrar mağazamıza çağırıp düzelttireceğini söylemiştik

fakat anıl bey problemini bize gelip düzelttirmediği için haliyle hatamızı telafi edemedik forumda konular açmış yazmış da yazmış tanıdık bir şirketin elemanını o an ki sıkışıklıktan

dolayı aldık ama bu şekilde bir sorun yaşanmış

hiç bir yer dört dörtlük olmaz en kurumsal yerlerde de hatalar olabiliyor arabalardada aynı şekilde ve üstelik bu fabrikasyon değil el işçiliği

üzerinde titizlikle durduğum mesele bu işte müşterileri memnuniyeti fakat

bunu sağlamaya çalıştığım için bu siteyle tanıştım admin le konuştum anıl beyin şirketimize getirilmesini sağlanmasını rica ettim
Büyük ihtimal gelir zaten İstanbul'a geldiğinde yanınıza :eyv

Hoşgeldin keyifli forumlar

Aileye hoşgeldiniz...Keyifli forumlar...

Geri