Yeni bir araç alacağım bilgi verirseniz sevinirim

Haydar,bende yaklaşık 1-2 ay önce 2005 model 1.5dci sedan dynamic modelini 108000 km de aldım.Hız sabitleyici-sunrof ve lastik sensörü dışında herşey ful.Kaza,boya darbe yok.Ben 26.000 tl ye almıştım.Kesinlikle çok ekonomik ve keyifle kullanılabilecek bir araç ben tavsiye ederim..

arkadasım 1 senedır kullanıyorum dynamıce modelı cok memnunum onemlı olan bazı arkadasların degındıgı gıbı temızı olması en asagı dynamıce modelıne bnersen memnun kalırsın ayrıca dızel motor performans bakımından daha ıyı olacaktır benımkı lpg maalesef 110dan sonra bayagı bagırıyor sımdıden hayırlı olsun

Megane 2 makyajlı kasa alacaksanız, Privelage(en dolusu) veya Expression Plus tavsiye ederim.Dizel alacaksanız mümkünse 100 bg olanlarından alın.

Dci alacaksaniz fulunu bulmaniz cok zor olacak faz 1 kasa 105 bg en fulunu bulursaniz mantiksiz fiyatlar isteyecekler 85 ilk bulabilirsiniz ama sunrof ve far yikama kesin olması lazim diger 1.5 DCI ler rent a car arabasi gibi duruyor

Arkadaşlar 21 ekim'de forumda yazmıştım megane 2 alacağımı fakat aradan aylar geçti öncelikle bazı maddi durumları da göz önüne alıp bir süre satmaktan vazgeçmiştik. 3 hafta önce hayırlısıyla ilana koyduğumun ertesi günü sattım symbol'ümü. Sanırım biraz da uygun fiyata sattım. Şuan bakıyorum da piyasa aşırı yüksek geliyor. Bir kaç kişiyle anlaştık fakat son anda fiyat yükselten de oldu, aracımda sorun yok diyip te alışveriş günü sorunları söyleyen de oldu. Sanırım bu gidişle megane 2 sevdamdan vazgeçmek zorunda kalacağım. Sizce piyasada düşüş olur mu? Ya da başka araçlara yönleneyim mi? Elimde şuan 19.000 TL var. Kredi çekecek durumum yok şuan. Bir kaç kişi Citroen C4 bak diyor ama megane her yerde dikkatimi çekiyor içim gidiyor resmen...

Araba piyasasının nasıl gideceği hakkında kimse bir ön yargıda bulunamaz. Meçhul yani. Bende clio veya megane 1'lere bakıyorum. Bakalım sağlam ve uygun fiyata bulabilecek miyiz. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Bende hiç kredi çekmeden elimde ki parayla almayı düşünenlerdenim. Bakalım hayırlısı.

Geri