Yeni bir araç alacağım bilgi verirseniz sevinirim

haydarsahin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İyi forumlar arkadaşlar. Symbol'den megane'a geçeceğim yakın zamanda. Megane 2 alacağım fakat hangi donanım türü daha iyidir ve neden? bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürker.

Privilege veya Dynamic almanı tavsiye ederim, en dolu modeller bunlar oluyor...
Motor tercihi sana kalmış bir şey, yapacağın yolun durumuna göre dizel veya benzinli tercih etmelisin...

eski bir megane 2 kullanıcısı olarak. Dynamique versiyonu var idi. bir üstü privilege dir.

full modelinde Sonruuf far yıkama vs özellikleri var. Hız sabitleyici ve changeer de dıkkat edin. En iyileri bunlardir. tabi bunlar oldukta fiyatta ona göre değişecektir .

birde led li far olanlara bakın. onlarda dahil en full modeline. Gri rengi hem güzel hemde tutulandır

Yılda yaklaşık 20 bin km yapıyorum. 1.5 dCİ düşünüyorum. Umarım memnun kalırım araçtan.

Megane 2 kullanıcısı olarak, araçta ne kadar çok donanım olursa sıkıntı kat sayın o kadar yüksek olur demektir. bir kere sunroof olan araç tercih etme. Diğer özellikler yerine göre gereklidir. Çok uzun yok yapıyorsan hız sabitleyici, otomatik kararan ayna, motorlu yan aynalar, dijital klima, vs. vs. Ama dediğim gibi çok fazla donanımlısına girme. Benim aracım expression idi ve çokta memnundum. Konusu BURADA.

Megane 2 kullanıcısı olarak, araçta ne kadar çok donanım olursa sıkıntı kat sayın o kadar yüksek olur demektir. bir kere sunroof olan araç tercih etme. Diğer özellikler yerine göre gereklidir. Çok uzun yok yapıyorsan hız sabitleyici, otomatik kararan ayna, motorlu yan aynalar, dijital klima, vs. vs. Ama dediğim gibi çok fazla donanımlısına girme. Benim aracım expression idi ve çokta memnundum. Konusu BURADA.

Katılıyorum ne kadar özellik o kadar sorun ;)

Yılda yaklaşık 20 bin km yapıyorum. 1.5 dCİ düşünüyorum. Umarım memnun kalırım araçtan.

20 bin için reçete dizel. mümkünse hız sabitleyici olsun. kaç model düşünüyorsunuz bilemiyorum ama 80 bg dci yakıt konusunda efsanedir. symbolden megana geçince memnun kalırsınız....

donanım konusuna gelirsek temiz bir alt versiyonu, yıpranmış/yorulmuş üst donanıma tercih ederim. hele ki araç 4-5 yaşını geçmiş ise ne kadar özellik o kadar risk barındırır (geçmişi bilinen titiz kullanılmışlar hariç). araç yerli, parça bol ve geneli hesaplı olsa bile bazı ekipmanlar fiyatlı olabiliyor

Faz 1 alacaksanız Dynamique 2 , Faz 2 alacaksanız Privilage derim ben.En donanımlısı bunlar.Ben Dynamique 2 1.5 dci kullanıyorum, periyodik ve keyfi masraflarımın dışında bir giderim yok.Elektrik , elektronik ve ya mekanik bir sorun yaşamadım , temizini bulun yeter.Alacağınız araç piyasasından ucuz ise uzak durun , bin lira fazla verin temizini alın.

yorumlarınız için çok teşekkürler.

faz 1 alacağım sanırım. bugün bir tanıdıkla görüştüm megane'dan uzak dur elektrik problemi çok var dedi biraz soğutmaya çalıştı ama megane bayağı hoşuma gidiyor. aracı aldıktan sonra 3-4 sene binerim diye düşünüyorum. dynamic modeli çok tutuluyormuş. bakalım artık hayırlısı...

hocam aracınız hakikaten çok hoş. kazasız belasız yolculuklar dilerim.

Geri