Yeni Başlayanlar İçin Bilgisayara DDT4ALL Kurulumu ve Tanıtımı Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Befe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar %99 sorunu buldum.
Ben Personal mod ayarlarında Motor ve Direksiyonu Sport tutuyordum.
Bu durumda yeniden başlattığımda Neutral'da başlatıyor. Sanırım motoru Sport'ta başlatmak istemiyor.

Ben Personal modun motor ayarını normal yaptığımda. 2-3 saat sonra tekrar motoru çalıştırdığımda Personal'da başladı.
Sonra yine motoru sporta aldım Personal içinde tekrar Neutral'da başladı.

Bakalım bugün de test ederim

Arkadaşlar %99 sorunu buldum.
Ben Personal mod ayarlarında Motor ve Direksiyonu Sport tutuyordum.
Bu durumda yeniden başlattığımda Neutral'da başlatıyor. Sanırım motoru Sport'ta başlatmak istemiyor.

Ben Personal modun motor ayarını normal yaptığımda. 2-3 saat sonra tekrar motoru çalıştırdığımda Personal'da başladı.
Sonra yine motoru sporta aldım Personal içinde tekrar Neutral'da başladı.

Bakalım bugün de test ederim

Aracı çalıştırdığınızda ekrana dikkat ederseniz , Sport Modda kullanacağınızdan eminmisiniz gibi bir soru çıkıyor , evete basmazsanız Neutral a döner , teyid ederseniz Perso da kalıyor.

Bunu 1 kere gördüm, 1-2 sn durdu ekranda evet demiştim. Sanırım ekran tam açılırken az ekrana geliyor ya da genelde geri vitese taktığımdan görmüyorum. Buna dikkat edeceğim

Merhaba arkadaşlar,
ELM 327 cihazınızın ddt4all ve renault araçlarla uyumlu olup olmadığını arabaya bağlanmadan, fiziken anlayabilmeniz için yapmanız gerekenleri anlattığım videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum.
İyi seyirler.

Arkadaşlar ddt4all programı megane 1 araçları destekliyor mu? Ayrıca WİN11 de çalışıyor mu?

DDT4ALL win 11'de çalışır. Megane 1 araç listesinde bulunur. Desteklenen sistemlerde değişiklik yapılabilir.

Geri