Yeni aracımla beraber RFC ye üye oldum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan baybora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ailemize hoşgeldin Cihan,iyi forumlar...:eyv

aramıza hoş geldin, keyifli forumlar :eyv

yazım kuralı dediin ne senin???

hosgeldiniz. dediin degil dedigin :eyv bunu demek istiyor tolga aga :eyv

Hoşgeldiniz, aracınız hayırlı olsun.

hoşgeldinn arkadaşım :) keyifli forumlar

Cihan öncelikle hoşgeldin aramıza.. Keyifli ve aktif bir forumcu olursun umarım. Fluence için ise Hayırlı ugurlu olsun seni şaşırtmayacagını düşünüyorum.. Seçimin bence 10 numara olmus.Gerekli ve modifikasyon üzerine yapacağın değişiklikleri bizimle paylaşırsan bilmediğimiz birşey olursa bizde öğrenmiş oluruz...Biz naçizane Fluence paylaşımlarımızı Alt klübümüz olan Fluence Klübün de yayınlıyoruz...

Aramıza katılmana sevindim...

Cihan öncelikle hoşgeldin aramıza.. Keyifli ve aktif bir forumcu olursun umarım. Fluence için ise Hayırlı ugurlu olsun seni şaşırtmayacagını düşünüyorum.. Seçimin bence 10 numara olmus.Gerekli ve modifikasyon üzerine yapacağın değişiklikleri bizimle paylaşırsan bilmediğimiz birşey olursa bizde öğrenmiş oluruz...Biz naçizane Fluence paylaşımlarımızı Alt klübümüz olan Fluence Klübün de yayınlıyoruz...

Aramıza katılmana sevindim...

Teşekkürler arkadaşlar, ilk yapacğım değişiklik opsiyon olarak sunulan navigasyon sistemini ortalama yarı fiyatına uygulamak olacak, arka rüzgarlık ve koyu camlar ise istek listemde.

Saygılar...

Teşekkürler arkadaşlar, ilk yapacğım değişiklik opsiyon olarak sunulan navigasyon sistemini ortalama yarı fiyatına uygulamak olacak, arka rüzgarlık ve koyu camlar ise istek listemde.

Saygılar...

arka rüzgarlık, cam filmi, xenon far sis, cam tavan gorunum, fiber sporkit, 3.5 yada 5 cm yay , govde rengi tamponlar ve ve ve chip tuning aracınız tr'De tek olur :)

Saygılar...

Yapım aşamalarını ve fotolarını bizimle paylaşırsan seviniriz...

Geri