Yeni Aracımız Ford Tourneo Courier 1.6 L TDCi Dizel 95 PS

Güle Güle Kullan Serkanim.. ALLAH Hayirli Bol Kazançli İşler Nasip Etsin :eyv :eyv

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan.

Bu geldi diye Clio unutulmaz inşallah :)

Abi hayırlı olsun Allah kazasız belasız cezasız sürüşler nasip etsin inşallah :) yalnız merak ettiğim bir şey var abi fiyat konusunda fiorino ya yakın diyorlardı tam bilmiyorum ama :) birde araç hakkında söyliyeceğin iyi kötü şeyleri paylaşırsan sevinirim :)

Herkeze sonsuz teşekkürler abiler kardeşler eksik olmayın :)

Clio yu kapalı mekana koydum o şekilde duruyor kısmetse bugün binicem 2 haftadır binmiyorum :)

Aracı kısaca anlatmak gerekirse aldıgım gün içindeki yakıtla kullandım ışık yanınca full ledim 810km de ışık yaktı ş.içi trafikte kullanıyoruz normal olarak gün içinde ikitelli civarında sağa sola gidiyorum yakıt olarak az yakıyor :)

Konfor ve donanım olarak kendi sınıfıyla kıyaslamak gerekirse fiat,citroen,peugeot,renault bana pek cazip gelmedi açıkcası.

Fiyat olarak kasko ve sigorta hariç Gökmavi renk tercih ettiğim için boya farkı 750TL fazla vermeme rağmen titanyum paket 47.250TL ye hiç pazarlıksız aldım biraz kasabilirdik fiyatı ama gerek yok aciliyetimle alakalı oldu biraz :)

Parasını son derece hakeden bir araç kesinlikle önyargılı davranmaya gerek yok kangoo ya baktım bu donanımda 6X.XXX TL fiyatlar çıkıyordu ve görsel olarakta Couirer bana göre 1 tık daha üstündü :)

Kesinlikle haklısın Serkanım çok beğeniyorum yeni connectleri şekil itibariyle sınıfında en iyisi diyebilirim tabi iç kalitesine vs bişey diyemeceğim ama kangoodan iyimidir bilemedim :) test etmek lazım

O araba Türbeye gelecekti hani... :)

Geri