Maşallah orjinal eski bile olsa duruşu yeni araçlara taş çıkartır cinsten oluyor . Allah kaza bela göstermesin .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok o araç ta benimdi fakat o 1973 modeldi plakası 61 AN 432 yakın zamanda sattım... Bu araç 72 model hiç restore edilmedi... Yedek anahtarı ve kullanma kitapçıkları dahi duruyor... Lastikleri dahi şampiyelli stepnesi fabrikanın taktığı kleber marka bagajında ilk günkü gibi duruyoBu araç adım adım toplanan derlenen ve bu hale getirilen araç değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum ... Klasik ruhu maşallah çok güzel yeniden diriltmişsiniz.
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eyvalla abi sağolasın... Uzun aramalardan sonra bu aracı buldum 1 senedir peşindeydim.. 73 ü satınca hemen gidip aldıkNerden buluyorsun böyle temiz araçları bilmiyorum. Ama sana yakışıyor kardeşim. Güle güle kullan inşallah.
Kutup başları iki aracınkilerde orjinal değil... Orjinallerini buldum... Ayrıca orjinal fren ve debriyaj pedal lastiklerini faransadan getirttim ...aracın boya yada kaportalik bir işi yok fakat bir kaç parça nin orjinali ile değişmesi gerekecek... Değişim sürecini resim olarak paylaşmaya çalisacam.. Tr siz plaka bastirabiliriz fakat mühür işi biraz sorun olur... Tanıdık varsa halledilebilirömer bey araç harika . . birde kutup başları sizin 73 ten farklı hangisi doğru ? son olarak aracımı çaldıklarında trsiz plakalar gitti. bunları yeniden bastırıp cemiyetten mühürletmenin bir yolu VAR MI ?