Yeni Aracım Laguna II Faz II 1.6 Privilege

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekno06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Allah hayırlı uğurlu etsin,çok güzel araba almışsın maşallah.

Allah razı olsun teşekkür ederim.

Yönetime sızmış bir Laguna kullanıcısı olduğunu görmek güzel. :)

Servis kitapçığına (workshop manuel) ihtiyacım var. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

Bir bakayım kardeşim

Parasından değil ama bu tip sitelere güvenip de ödeme yapmak pek doğru olmaz sanırım. Yaklaşık iki haftadır bu kitapçığa ulaşmaya çalışıyorum. :) Ya elinde olan paylaşmak istemiyor yada henüz nete sızmamış diye düşünmeye başladım. :)

Senin için araştırmaya devam ederiz bizde

Aracı iyi günlerde kullanın :) Laguna 2 faz 2 1.6 privilege çok iyi ve donanımlı bir araç :eyv Bu araç sinoptamıydı ? sanki ilanını gördüm gibi ne kadara aldınız ? iş yerime 10 dk mesafede Laguna 2 2008 model 70.000 km'de 1.6 privilege satılıyordu ben gidip konuşayım anlaşalım diyene kadar kaptılar arabayı çok içime oturmuştu severim lagunayı :(

Aracı iyi günlerde kullanın :) Laguna 2 faz 2 1.6 privilege çok iyi ve donanımlı bir araç :eyv Bu araç sinoptamıydı ? sanki ilanını gördüm gibi ne kadara aldınız ? iş yerime 10 dk mesafede Laguna 2 2008 model 70.000 km'de 1.6 privilege satılıyordu ben gidip konuşayım anlaşalım diyene kadar kaptılar arabayı çok içime oturmuştu severim lagunayı :(

Evet Sinop'tan 29.500'e aldım. :) Sahibinden'de hiç araba yok. En temiz ve düşük km olanı kaçırmamak için gidip aldım. :)

Geri