Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni aracım Clio 1.5 dCi Grandtour Executive 20.Yıl serisi
Hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz insallah, allah tabanini duz bastirsin. bende de night&day var grandtour cok ama cok memnunum sen de memnun kalirsin eminim
Hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz insallah, allah tabanini duz bastirsin. bende de night&day var grandtour cok ama cok memnunum sen de memnun kalirsin eminim
Hayırlı olsun güzel seçim yapmışsınız bende 20. yıl özel seri kullanıyorum ve gayet memnunum parasına karşı sunulan özellikler ve özellikle yakıt tasarrufu üst düzeyde bir araç .
Aracının torpido aydınlatması yoksa Mehmetin açtığı bir konu var ona bir bak derim benim 20. yılda yoktu çok da aklımı kurcalıyordu sağ olsun Mehmet resimli konu açınca dayanadım söktüm torpidoyu taktım lambayı çok iyi oldu .
Aracının torpido aydınlatması yoksa Mehmetin açtığı bir konu var ona bir bak derim benim 20. yılda yoktu çok da aklımı kurcalıyordu sağ olsun Mehmet resimli konu açınca dayanadım söktüm torpidoyu taktım lambayı çok iyi oldu .