hayırlı uğurlu olsun
Mevlam güle güle iyi günlerde kullanmanı nasip etsin
bence iyi bir seçim
bana göre hb haricinde araç alınmaz
ben 1 kez 2010 da megane II sedan 1.5 dci aldım
aracın yok tutuşu zayıf
o kadar hyudai getz kullandım yol tutuşundan şikayetim olmadı
megane II sedan aracım ile bir ufak kaza yaşadım
çok şükür Allah tan sadece arka tampon değişimi ile sıyırdım
neden hb araç derseniz %99 şehir içi kullandığımız araçlarımızın hb olan modellerde park etmek daha kolay
ayrıca araçlar ilk yapılırken önce hb modelleri yapılıp sonra sedan modelleri yapılmakta
aracın aerodinamiği hb üzerinden geliştirildiğinden hb araçların yol tutuşu daha iyi olmaktadır
hb araçlarda bagajın yükleme kısmı daha geniş olduğundan bir eşya yerleştirirken sedan araçlarda olduğu gibi sağa döndür sola döndür dik tut yatık tut gibi hiç uğraştırmaz direkt yerden alır bagaj a bırakırsınız
yılda 1 veya 2 uzun yola çıkar iken bagaj yetmez ise 400 - 450 lt bir üst bagaj al tak
sedan aracın bagajını yükleyip aerodinamiğinin bozulduğu gibi bozulmaz
üst bagaj aerodinamik olduğundan yakıt sarfiyatın artmaz aracın dengesi bozulmaz
Mevlam güle güle iyi günlerde kullanmanı nasip etsin
bence iyi bir seçim
bana göre hb haricinde araç alınmaz
ben 1 kez 2010 da megane II sedan 1.5 dci aldım
aracın yok tutuşu zayıf
o kadar hyudai getz kullandım yol tutuşundan şikayetim olmadı
megane II sedan aracım ile bir ufak kaza yaşadım
çok şükür Allah tan sadece arka tampon değişimi ile sıyırdım
neden hb araç derseniz %99 şehir içi kullandığımız araçlarımızın hb olan modellerde park etmek daha kolay
ayrıca araçlar ilk yapılırken önce hb modelleri yapılıp sonra sedan modelleri yapılmakta
aracın aerodinamiği hb üzerinden geliştirildiğinden hb araçların yol tutuşu daha iyi olmaktadır
hb araçlarda bagajın yükleme kısmı daha geniş olduğundan bir eşya yerleştirirken sedan araçlarda olduğu gibi sağa döndür sola döndür dik tut yatık tut gibi hiç uğraştırmaz direkt yerden alır bagaj a bırakırsınız
yılda 1 veya 2 uzun yola çıkar iken bagaj yetmez ise 400 - 450 lt bir üst bagaj al tak
sedan aracın bagajını yükleyip aerodinamiğinin bozulduğu gibi bozulmaz
üst bagaj aerodinamik olduğundan yakıt sarfiyatın artmaz aracın dengesi bozulmaz