yeni araç aldım

onursmegancı

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2004 model megane 2 ful + full cam tavan hb fıstık yeşili 160 bnide 20.500 anlaştık sizce nasıl ?

Hb modelleri tutulmuyor. 160bin km fazla iyice incelemenizi tavsiye ederim.

ama fazla prestijli olmasna gerek yok hb daha hoş gibi bilemyrum :)

orun yaşarmıyım sizce her konuda

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kardeşim bu tamamı ile zevk meselesidir. Bulunduğun şehire göre araç alım satımında her zaman sıkıntı yaşanır. Eğer senin içine siniyor ve expert raporu tamsa almanda bir sakınca yok. Eğer satacaksan bulunduğun şehirde ne kadar gidiyor bir yoklamasını yap. Fiyat fena değil bana göre.

Fiyat bence iyi yalnız hb biraz ağır satan bir modeldir sedan olması avantajın olur.

bursa inegöl de otryorum burası ilçe ama bir sürü ilden büyük 2. el ticareti hızlı 1 parça değişik ve 2 parça boyalı her 2. elde olağan durumlar hasr kaydı filanda yok

Kesinlikle zevk meselesi, bu fiyat aralığında aynı arabadan Adana'da bulamıyorum temiz bulabilirsem almayı düşünüyorum. Hangi parça değişmiş acaba?

sol ön çamurluk plastik

Hayirli Ugurlu Olsun ;

Kesinlikle Aklinizda bir Soru İşereti Olmasin Sadece Renk Konusunda Biraz Terddüt Ettim Ben O Kadar Osmanli Mavisi veya Gri Olsaydi Çok Daha İyi Olurdu... Değişen Plastik Bir Malzeme ve 10 Megane 2 den 8 inde Değişiktir Zaten Sağ Sol Bisiklet Çarpsa Değişen Bir Malzeme , Bu Kadar KAfaya Takmayin.. Aracin Bakimlari Düzeli Şekilde Ypailmissa KM de Bir Sikinti Çikarmaz Size.. Alabilceğiniz En Dip Fİyata Almişsiniz..
ALLAH Kaza Bela Vermesin.. :eyv :eyv

hepinize teşekkür ederim en yakın zamanda fotoğrafları paylaşacğım :)

Geri