Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim bu tamamı ile zevk meselesidir. Bulunduğun şehire göre araç alım satımında her zaman sıkıntı yaşanır. Eğer senin içine siniyor ve expert raporu tamsa almanda bir sakınca yok. Eğer satacaksan bulunduğun şehirde ne kadar gidiyor bir yoklamasını yap. Fiyat fena değil bana göre.
bursa inegöl de otryorum burası ilçe ama bir sürü ilden büyük 2. el ticareti hızlı 1 parça değişik ve 2 parça boyalı her 2. elde olağan durumlar hasr kaydı filanda yok
Kesinlikle Aklinizda bir Soru İşereti Olmasin Sadece Renk Konusunda Biraz Terddüt Ettim Ben O Kadar Osmanli Mavisi veya Gri Olsaydi Çok Daha İyi Olurdu... Değişen Plastik Bir Malzeme ve 10 Megane 2 den 8 inde Değişiktir Zaten Sağ Sol Bisiklet Çarpsa Değişen Bir Malzeme , Bu Kadar KAfaya Takmayin.. Aracin Bakimlari Düzeli Şekilde Ypailmissa KM de Bir Sikinti Çikarmaz Size.. Alabilceğiniz En Dip Fİyata Almişsiniz..
ALLAH Kaza Bela Vermesin..