Yeni araç aldım foruma geri dönüş:)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tasdas59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun , güzel araç.. Arka cam sileceği olması gereken yerde durmuyor onu düzelterek başlayabilirsin :)

yorum yapan herkeze cok teşekkür ediyorumda bazdu nickli arkadaş aracı şahinle karıştırmış :)

hoş geldin kardeşim arabada güzel ya :) bi helozen yay ofsetli jant cam filmi birde vanalı egzos cam üstünede ufak bir spoyler birde lip dadundan yenmez bence :) çok konuştum ya :):)

yorum yapan herkeze cok teşekkür ediyorumda bazdu nickli arkadaş aracı şahinle karıştırmış :)

ASlında söledikleri mantıksız şeyler değil fatih kardeşim aracını canlandrımak adına hoş fikirler yaptırıp yaptırmamak sana kalmış tabi ama bence de hoş olur

Tekrar hoş geldin, aracında hayırlı uğurlu olsun...:eyv

ASlında söledikleri mantıksız şeyler değil fatih kardeşim aracını canlandrımak adına hoş fikirler yaptırıp yaptırmamak sana kalmış tabi ama bence de hoş olur
cam filmi ve vanalı egzoz dışındaki fikirleri güzel fakat bu tip eski araçlara cam filmi ve vanalı egzoz pek hoşuma gitmeyen orjinalliği bozacağını düşündüğüm şeyler oldugu için yaptırmayı düşünmüyorum :) yorumunuz için teşekkür edyorum .

Geri