Yeni Araba Alacagız Yardım ..

Yol Tutuş Falan Nasıl Sizce? Yokuşlarda 4-5 Kişi Klima Açık Ne Durumda Gider Sizce?

Yakuşunu Bilmem Ama , 4 Kişiydik Arabada Ben Dahil ve İşiklarda Kalkiş , Hizlanma , Sürat , Serilik 1.2 Gibi Değil Gerçekten. Tabiki Bu Kişiden Kişiye , Araçtan Beklentiye Göre Değişir.. Bence Sen En İyisi Bir Wolsvagen Bayisine Uğrayip Araci Test Et En Doğru Karari Bu Şekilde Deniyerek Verebilirsin.. Benim Kararimi Sorcak Olursan Ben Jetta Üzerine Yoğunlaşirdim , Toyota veya Frd Yerine.. :eyv

test sürüş videosunu izlemiştim inceleyen gaza bastığımda resmen gittiğini anlıyorsunuz demişti ama tayfun kardeşimizin de dediği gibi beklentiye göre değişir siz de bence bir test sürüşüne çıkın yol tutuşu bence güzel ben bizim arabayla 150 ile giderken yanımdan bir jetta geçti yapmışmış gidiyordu kesin 180 felan vardır sürati 1.2 belki o kadar basmaz ama yine de jettaların yol tutuşunu çok beğeniyorum

Sadece amblem satma olmuş işi olan woswosa verilecek o para bana biraz haram geliyor. Aracı artık neredeyse çıplak veren bir markaya verecek bir param yok benim. Ve ekliyorum bu benim fikrim.

bence toyotaya bak japonun yeri farklı :)

benim arkadaşım aldı 1.2 jetta. asfaltta sürerken çok memnun. tatmin edici bir hızlanması var ama araç genel olarak boş bir araç. ama yokuş performansı hiç iyi değil. bazen zorlandığı da oluyormuş. o fiyata alıonabilecek her arabada bulunan özellik onda da var. ama genel olarak boş bir araba. ama ford yada toyotayla karşılaştırınca ayet mantıklı duruyor. ben o tarz arabalarda insignianın baya methini duyddum. yinede en temizi test sürüşü yapıp aklınızdaki bütün koşullarda o aracı test etmeniz.

Seat Leon güzel bir alternatif bide bu aralar Alfa Gulietta çok hoşuma gidiyor :D ama 2.el piyasası vs sıkıntı

Geri