yeni aldığım 2010 meg3 coupe hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yacun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cam kapatma aynanın taklanması bun lar privbilajlarda var eller serbest modu bozulmuş olabilir bir bunlara baktırın derim
radyosu karışık biraz ancak rlink veya rnav mı var yoksa normalmı onu belirtmemişsiniz ama normal teypte usb özelliği yok onu bilin
ve hayırlı uğurlu olsun arkadaşımda megane 3 var teyp kitapçığının resimlerini çeker im olmassa ama bildiğim küçük tuş ses ayarı büyük olan radyo değiştiriyor menüyü falan koldan açılıyor bası falan nota gibi bişey var ordan ayarlanıyor diye hatırlıyorum normal teypte . ( söylediklerim 2011 megane 3 e göre onuda belirteyim )

kullanma kılavuzu

yeni araban hayırlı olsun.. kullanma kılavuzu için bana özelden e-mail adresini atarsan sana pdf olarak yollarım..

yeni araban hayırlı olsun.. kullanma kılavuzu için bana özelden e-mail adresini atarsan sana pdf olarak yollarım..
özel mesajla yolladım çook teşekkür ederim şimdiden ilgin için:)

cam kapatma aynanın taklanması bun lar privbilajlarda var eller serbest modu bozulmuş olabilir bir bunlara baktırın derim
radyosu karışık biraz ancak rlink veya rnav mı var yoksa normalmı onu belirtmemişsiniz ama normal teypte usb özelliği yok onu bilin
ve hayırlı uğurlu olsun arkadaşımda megane 3 var teyp kitapçığının resimlerini çeker im olmassa ama bildiğim küçük tuş ses ayarı büyük olan radyo değiştiriyor menüyü falan koldan açılıyor bası falan nota gibi bişey var ordan ayarlanıyor diye hatırlıyorum normal teypte . ( söylediklerim 2011 megane 3 e göre onuda belirteyim )

çok teşekkür ederim ilginiz için:) benim arabam dynamique versiyonu o zaman ayna katlanmasından vazgeçtik;) eller serbest modu bozulabilirmi? hem kapı açma kitleme hemde kartı yuvasına koymadan çalışma özelliği? bunu servise sormalıyız sanırım... benim arabam 2009 ama 2010 çıkışlıymış ruhsatında o şekilde yazıyor normal teyp var cd calarlı usb yokdediniz ama biraz araştırdım sanıyorum arkasında cd changer girişi varsa oaradan sonradan usb ve sd kart okuyucusu eklenebiliyormuş... teyp ayar kitapçığının ingilizcesini buldum sanırım o bana yardımcı olacaktır. çok teşekkürler. başka bir soru sorayım bu benim ilk manuel dizel arabam doğru vites değiştirme oranları nedir? 2200d/dk gibi değiştiriyorum umarım doğrudur.

Geri