YEE clio muayeneden geçti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan admiral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun kafa kuş olmustur artık

hayrılı olsun kazasız belasız gunler dilerim..

Hayırlı olsun öncelikle
Ocak 13'te benimde muayenem olucak lakin aracımda app plaka, 2 numara cam filmi mevcut ve sonradan takılma sis farları var
çalışmayan olarak devir ibresi var.. Muayeneden geçebilme olasılığım nedir ilginize teşekkürler

​Hadi gözün aydın ne güzel duygu değilmi amaqw

Hayırlı olsun öncelikle
Ocak 13'te benimde muayenem olucak lakin aracımda app plaka, 2 numara cam filmi mevcut ve sonradan takılma sis farları var
çalışmayan olarak devir ibresi var.. Muayeneden geçebilme olasılığım nedir ilginize teşekkürler

Sağol dostum. App plaka bendede var sıkıntı olmadı,cam filmi,sis farı sıkıntı yaratmaz. Ama çalışmayan devir ibresine takabilirler.Ben olsam gider şansımı denerim, geçirmezlerse gider yaptırırsın.

​Hadi gözün aydın ne güzel duygu değilmi amaqw

Güzel duygu tabiki, 2 sene rahatım. Sonrasında kim öle kim kala. Belki muayene gelmeden satarım

GT-I9100 cihazımdan gönderildi

barışım, boya sonrası görmek lazım şimdi aracı, kazasız belasız kullan paşam tekrardan:)

barışım, boya sonrası görmek lazım şimdi aracı, kazasız belasız kullan paşam tekrardan:)

Aga yüzünü gören cennetlik. gelsene arada bizim oralara. Bir kaç ufak tefek değişiklik daha var iç mekanda,dış tarafta, konu açamadım daha. Boya güzel oldu valla araba kendine geldi.

GT-I9100 cihazımdan gönderildi

inşallah barış, inşallah. sorma yeni bir macera var gidiyor, scenic lazım yana yakıla, bütçe 19.000, tercihen RXT-lpg li arıyorum ama yok temiz bir scenic, cliomuza sığamıyoruz artık, üzülerek de olsa vedalaşma zamanı yakındır FN clioyla:(

Sağol dostum. App plaka bendede var sıkıntı olmadı,cam filmi,sis farı sıkıntı yaratmaz. Ama çalışmayan devir ibresine takabilirler.Ben olsam gider şansımı denerim, geçirmezlerse gider yaptırırsın.

Eyvallah verdiğin bilgiler için dediğin gibi yapıcam şansımı denicem :)

Geri