Yee clio far karartma ve amerikan park

Güzel çalışma olmuş arkadaşlar ellerinize sağlık...:eyv

Ben farlari acamiyorm:( birini yaktim zaten:) biri allah rizasi icin yapsin :)

Ben farlari acamiyorm:( birini yaktim zaten:) biri allah rizasi icin yapsin :)

Orjinal hella ise kolay açılması lazım. Biz ısıtmadan açmıştık falçatayla

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bende megane var :) valeo ::) açamadık malesef :)

sa arkdslar far cok başarılı olmus elınıze saglık. bnm clıom 2000 rta :( düz far mercklı dgl. 0 mercklı far alıp karartmayı dusunyorum fıyat olrak nasıl olur acaba :servis :beer

clıOnur;672847' Alıntı:
sa arkdslar far cok başarılı olmus elınıze saglık. bnm clıom 2000 rta :( düz far mercklı dgl. 0 mercklı far alıp karartmayı dusunyorum fıyat olrak nasıl olur acaba :servis :beer

Depo marka var. Fiyatını bilmiyorum ama uzun kısa ayrı olduğu için elektirik tesisatında revizyon gerekecektir

Arkadaşlar 97 model R 9 um var.Araçıma dış aksamına birşeyler yapmak istiyorum ilk başta parklara ; pat pat , park modülü ve sislerede beyaz zenon gibi ışık verenlerden istiyorum.Bulunduğum yerde tuning dükkanı vs yok netten bulamadım tam olarak bu söylediklerim bana ne kadara patlar ?

Arkadaşlar 97 model R 9 um var.Araçıma dış aksamına birşeyler yapmak istiyorum ilk başta parklara ; pat pat , park modülü ve sislerede beyaz zenon gibi ışık verenlerden istiyorum.Bulunduğum yerde tuning dükkanı vs yok netten bulamadım tam olarak bu söylediklerim bana ne kadara patlar ?

100 TL civarı tutar bence

10 Numara Olmuş Ellerinize Sağlık (: Bende Becerebilsem Farlara Girişmeyi Düşünüyorum

Geri