Yazlıklarımızı ve Direksiyon Kılıfımızı Taktırdık..

Amin, Allah razı olsun Aykut Bey.qw

Hayırlı olsun allah güle güle eskitmeyi nasip etsin.

Ufak bir sorum var. Abim için bir Megane 1 arıyoruz. 2.0 motor.. Bu konuda yorumunuz ne olur. Ne fiyatlara alabiliriz. 1-2 parça boyalı 140-160bin i geçmemiş 1998-1999

Hayırlı olsun abi hız kesmeden yenilikleri çoğaltıyorsun :) Rabbim kazasız belasız kullanıp eskitmeyi nasip etsin.

Hayırlı olsun allah güle güle eskitmeyi nasip etsin.

Ufak bir sorum var. Abim için bir Megane 1 arıyoruz. 2.0 motor.. Bu konuda yorumunuz ne olur. Ne fiyatlara alabiliriz. 1-2 parça boyalı 140-160bin i geçmemiş 1998-1999

Teşekkür ederim kardeşim, Allah razı olsun.:eyv

Şimdi benim aracımda 2,0 motor biliyorsun. Ve 1999 model, 8 supap. Sözde satılmayan ve gitmeyen araç diyorlar ama şu an bile benden aracı isteyen komşum var. Nereden buldun böyle temiz bir arabayı diyorlar. Gerçekten bende çok memnunum aracımdan. Çekişi ve yakıtı konusunda en ufak bir sıkıntım yok çok şükür. Bu araçların piyasası 16000 den başlıyor 21000 liraya kadar mevcut. Elinizde ki paraya göre seçim yapmanız gerekiyor ama bir tavsiye sakın baktırmadan almayın. Ben zaten bayiden aldığım için her tarafına bakılmıştı ve raporu bana göstermişlerdi. öyle olmasına rağmen ben yinede sanayiye götürüp test yaptırmış ve gözümle görmüştüm. Dediğim gibi, elinizde ki paraya göre araç fiyatını siz belirlemelisiniz.

Hayırlı olsun abi hız kesmeden yenilikleri çoğaltıyorsun :) Rabbim kazasız belasız kullanıp eskitmeyi nasip etsin.

Amin kardeşim. Elimizden geldiğince bindiğimiz aracı temiz tutmaya ve bakımlarını yapmaya çalışıyoruz. Biz ona bakacağız oda bize değil mi? qw

Hayırlı Uğurlu Olsun Abi :eyv

Hakkı abi hayırlı olsun güle güle kullan çok yakışmış :eyv

Abim güle güle kazasız belasız kullan. MaşAllah yakışmış ceylana kırmızılar.:eyv

Hayırlı olsun yeni ayakkabıların Güle güle eskit taş değmesin

Geri