Bende gelebilirim.listeye eklerseniz sevinirjm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizler Çatalca gişelerden çıkıp Yalıköy'e gideceğiz,isterseniz çıkışta bize katılabilirsiniz,o kadar yolu gelmenize gerek yok...Bende ailemle gelmeyi.dusunuyorumda.bisey sorucam.simdi ben veylikduzunde oturuyorum.bu tarafta oturan arkadaslar koctasa gelip tekrar ayni yoluvgeri i gidicek?
merhaba arkadaşlar.
Siz değerli renault fan club ailesi ve inanlar ailesi olarak hep birlikte eğleneceğimiz,
birlikte güzel vakit geçirebileceğimiz ve çeşitli aktivitelerin olacağı bir yaza veda pikniği düzenliyoruz.
Bu piknik organizasyonumuzda piyasaya yeni çıkan renault modellerini test edip inceleme yapabileceksiniz.
Renault yol yardım aracımız da etkinliğimizde sizlerin hizmetinde olacak.
Organizasyonumuzda sizleri de aramızda görmekten onur duyacağız.
Organizasyon için seçtiğimiz mekan çatalca - yalıköy'de bulunan yalı su tesisleridir.
2500 metrekare arazi üzerinde kurulu olan yalı su tesislerinde her türlü ihtiyaçlarınız için imkanlar,ağaçlık alan,top sahası ve otopark mevcuttur.
Yaza veda piknik organizasyonumuzda bizim davetlimiz olacaksınız.
organizasyon tarihi 15.09.2013 pazar
istanbul'dan hareket noktamız yenibosna - koçtaş otoparkı
hareket saatimiz sabah 09.00
yenibosna'dan hareket ettikten sonra tem otobanından çatalca gişelerinden çıkarak yalıköy'e tahmini varış süremiz 1 saat olarak belirlenmiştir.
Saygılarımızla
inanlar ailesi
-----------------------------------------------------------------------------------
forum listesi:
1- *usta +3
2- evren topcu +2
3- *istanbullu
4- alper22
5- danube +2
6- ufuk aslan
7- dursun aydın
8- emre3434
9- eb3436
10- servet aydın
11- solenza
12- damla şanlıgençler +2
13- serhan çelik +6
14- fatih aka
15- burak aka
16- clio mk4
17- burak demirel
18- adigeemre+1
19- kubilay
20- btralp +3
21- vurally
22- mmtesn
23- nb725
24- karahan
25- hatmusege +6
26-
27-
28-
29-
30-
İnşallah ayarlama yapmaya çalışıyorum.Piknik organizasyonuna 1 hafta kaldı arkadaşlar,bütün üyelerimizi bu organizasyona bekliyoruz...