Yaza Veda Pikniği

katılma fırsatım bi ihtimalde olsa vardı fakat ev temizliğinden ve pazartesi okulların açılıp ilk dersimin 9,30 da olmasından dolayı maalesef aranızda olamayacağım :/ hepinize iyi eğlenceler... :eyv

bu organizasyona nası katılabilirim, kiminle temasa geçmemiz lazım. yardımcı olursanız sevinirim. -

bu organizasyona nası katılabilirim, kiminle temasa geçmemiz lazım. yardımcı olursanız sevinirim. -

İsmini ve gelecek kişi sayısını yazdırman yeterli .
Ulaşım hariç hiç bir masraf yoktur.

Anadolu ve anadolu yakasından gelecek arkadaşlar, bir buluşma yeri organize etsek yenibosna'ya konvoy yapsak nasıl olur?

[TABLE="width: 64"]
[TR]
[TD="class: xl22, width: 64"]
Anadolu ve anadolu yakasından gelecek arkadaşlar, bir buluşma yeri organize etsek yenibosna'ya konvoy yapsak nasıl olur?
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben Harem - Sirkeci vapuru ile karşıya geçeceğim
Sirkeciden -Yenibosna buluşma noktası

Uygun olur ise sabah buluşalım

[TABLE="width: 64"]
[TR]
[TD="class: xl22, width: 64"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ben Harem - Sirkeci vapuru ile karşıya geçeceğim
Sirkeciden -Yenibosna buluşma noktası

Uygun olur ise sabah buluşalım

E-5 güzergahını kullanacaksın o zaman.
Bostancı E-5 Köprüsü altında buluşabiliriz. Ben içerenköy tarafındayım. (maltepe'ye bağlı olsakta bostancı daha yakın bana)

E-5 güzergahını kullanacaksın o zaman.
Bostancı E-5 Köprüsü altında buluşabiliriz. Ben içerenköy tarafındayım. (maltepe'ye bağlı olsakta bostancı daha yakın bana)

İsterseniz kara yolunandan da gidebiliriz .
Sabah 08:30 de ÇAMLICA GİŞELERİNDE buluşuruz karayolundan gidecek isek
0541-451-70-14 numaram

Haremden gitmek daha iyi, çevre yolunu kullanırsak benim maltepe - yenibosna arası 60km yol mesafe, senin daha fazla olur.
harem sirkeci kullanırsak
ben; hareme 12km, sirkeciden de yenibosnaya 18km. toplamda 30kım yol yaparım. yarı yarıya fark var.
hem o kadar yol araç kullanmamış oluruz hem de deniz havası alıp rahat rahat geçeriz diye düşünüyorum.

köprü 4.25 TL feribot ücreti 7 TL ek yolcu olursa feribota 3 tl daha veririz ama değer bence yine de.

Numaranı kaydettim. haberleşiriz. ;)

Geri