Yaza bomba gibi girelim :)

Buluşmayı özledim vallahi :)

Kaan cım aykut abinin demek istediği bir hazırlık var ama site içinde örneğin yakın arkadaş olup ya da olmayan 5 altı kişi ya da daha fazla üyemiz gençlerimiz önceden buluşabilir ve buluşmayı sitede yayınlayarak güzel dklarınıza bizide ortak edebilirsiniz. Rfc gençlik kolları serhan beyin konularına bir bakın derim

Büyük buluşmalardan birine mutlaka katılacağım , yeter ki yer zaman belli olsun.
Bunun haricinde her ayın ilk haftası Mersin'den çıkıp , Ankara-Eskişehir üzerinden Bursa'ya gidiyorum , Bursa'da 2 gün kalıp geri Mersin'e dönüyorum.Bu dönemde de geçtiğim şehirlerde ufak çaplı organizasyonlar olur ise seve seve katılabilirim.

Bu tür düşünülen, planlanacak organizasyonlara RFC olarak devamlı destek verdiğimizi ve sponsorlarımızla birilkte katılımlarımız olduğunu bilmenizi isterim. Kaan arkadaşımızında bahsettiği gibi İstanbul'da yaza merhaba piknik ve tanışma organizasyonu tertip etmiştik. İleri ki zamanlarda Çanakkale Gelibolu yarımadası kültür tur organizasyonu düşüncemiz ve ayrıca yaz için düşünce aşamasında olan Marmaris'te konaklamalı bir organizasyon planlarımız bulunmaktadır.
Abi , Kültür turu olacak ise profesyonel yapan arkadaşım var .
http://atomtur.com/ güvenilirdir.
Kendisi liseden matematik hocamdı .

Büyük buluşmalardan birine mutlaka katılacağım , yeter ki yer zaman belli olsun.
Bunun haricinde her ayın ilk haftası Mersin'den çıkıp , Ankara-Eskişehir üzerinden Bursa'ya gidiyorum , Bursa'da 2 gün kalıp geri Mersin'e dönüyorum.Bu dönemde de geçtiğim şehirlerde ufak çaplı organizasyonlar olur ise seve seve katılabilirim.

Eskişehirde 26 Garage olduğunu hatırlatma da ve stickerınız yoksa alma konusunda benden temin edebileceğinizi bilmenizi isterim :eyv

Eskişehirde 26 Garage olduğunu hatırlatma da ve stickerınız yoksa alma konusunda benden temin edebileceğinizi bilmenizi isterim :eyv

Teşekkür ederim Murat , Aralık ayında ufak bir toplanma olmuş , o tarihte bende pazar sabah erken vakit Eskişehirde kardan bir kaç saat mahsur kaldım , ekipler yolu açınca devam edebildim ama sizleri sonradan gördüm,kısmet değilmiş :) Sticker'ı sağolsun Mustafa abi yolladı yapıştırdım çokta güzel oldu.. Bu cumartesi ve pazartesi günü tekrar geçeceğim oralardan bu sefer forumu kontrol ederim geçerken :)

Geri