Buluşmayı özledim vallahi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi , Kültür turu olacak ise profesyonel yapan arkadaşım var .Bu tür düşünülen, planlanacak organizasyonlara RFC olarak devamlı destek verdiğimizi ve sponsorlarımızla birilkte katılımlarımız olduğunu bilmenizi isterim. Kaan arkadaşımızında bahsettiği gibi İstanbul'da yaza merhaba piknik ve tanışma organizasyonu tertip etmiştik. İleri ki zamanlarda Çanakkale Gelibolu yarımadası kültür tur organizasyonu düşüncemiz ve ayrıca yaz için düşünce aşamasında olan Marmaris'te konaklamalı bir organizasyon planlarımız bulunmaktadır.
Büyük buluşmalardan birine mutlaka katılacağım , yeter ki yer zaman belli olsun.
Bunun haricinde her ayın ilk haftası Mersin'den çıkıp , Ankara-Eskişehir üzerinden Bursa'ya gidiyorum , Bursa'da 2 gün kalıp geri Mersin'e dönüyorum.Bu dönemde de geçtiğim şehirlerde ufak çaplı organizasyonlar olur ise seve seve katılabilirim.
Eskişehirde 26 Garage olduğunu hatırlatma da ve stickerınız yoksa alma konusunda benden temin edebileceğinizi bilmenizi isterim