Yaz bitti, araç içi havalandırma filtrelerinizi temizledinizmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan @cotech
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracımın klimasını açtığımda ilk basta içeriye bir pis koku yayılıyor sonra geçiyor acaba bundan mı kaynaklanıyor?

Sent from my New iPad using Tapatalk

Polen Filtresi Nem Yapmış Değişmesi Gerek,

Aracımızda Filtre Grubunda Sadece Hava ve Yakır Filtresi Olduğundan Problem Yok hihi

gökhan 98 model klımalı meganelerde filitre mevcut..

gökhan 98 model klımalı meganelerde filitre mevcut..
ben bitek polen filitresi biliyordum kabin filitresi nerde nasıl değişir peki ? Kesin Leş gibi olmuştur. Klima var benm meggyde

Son düzenleme:
benimde bakım geldi km den degilde yıldan geldi bakım :D indirimde varken yaptırsam iyi olacak.

Ben yok diye biliyorum Gökhan...
polen filitresi var KAbin filitresi ayrı bisey sanirim.. cihangir abi klimalı meganelarda var diyor ama bakalm nerdreymis

Polen Filtresi Nem Yapmış Değişmesi Gerek,

Aracımızda Filtre Grubunda Sadece Hava ve Yakır Filtresi Olduğundan Problem Yok hihi

Bu polen filtresi 20.000-40.000 bakımlarında değişiyor bildigim kadarıyla ve aracım 40.000 bakımından daha yeni çıktı?

Bu polen filtresi 20.000-40.000 bakımlarında değişiyor bildigim kadarıyla ve aracım 40.000 bakımından daha yeni çıktı?

Doğru 20 - 40 Bin Bakımlarında Değişiyor, Servis Değiştirtmiştir ( Umarım ) hihi

Doğru 20 - 40 Bin Bakımlarında Değişiyor, Servis Değiştirtmiştir ( Umarım ) hihi

Ama koku geliyor hala kardeşim :D Neyse götürüp göstereyim :D Teşekkür ederim :)

polen filitresi var KAbin filitresi ayrı bisey sanirim.. cihangir abi klimalı meganelarda var diyor ama bakalm nerdreymis
Aynı şeyden bahsediyor...:)

polenmeganers.jpg

Aynı şeyden bahsediyor...:)

polenmeganers.jpg
Mustafa emmi benim polen filitre değişeli , 3 ay felan oldu klima acıkken sıkıntı yok ama ac Tusunu kaptnca dısardan alınan normal hava kokuyla birlikde gelyor nem kokusu ... Anlamadıgım nokta klima AC basınca koku gidiyor

Geri