Yavru RS dci :)

:) Güzel olmuş lakin daha cok foto çekmelisin.. Tabi güzel bir yerde çekilmiş olmalı:)

Böylece ayın değil yılın arabası olur:)

:) Güzel olmuş lakin daha cok foto çekmelisin.. Tabi güzel bir yerde çekilmiş olmalı:)

Böylece ayın değil yılın arabası olur:)

Arabayı bi parmak daha basıp prof fotoları yakında çekicez abi inşallah :)

Aman tanrım didim.:)) Metinim emeğine sağlık süper ötesi olmuş kazasız belasız kullan kardeşim benim.:eyv birde sigara sana çok yakışıyorhehe

Maşallah, çok güzel olmuş gerçekten

hayırlı uğurlu olsun abim Allah kaza bela göstermesin on numara olmuş :))))

Aman tanrım didim.:)) Metinim emeğine sağlık süper ötesi olmuş kazasız belasız kullan kardeşim benim.:eyv birde sigara sana çok yakışıyorhehe

hehehehe eyvallah Halilim :)

Maşallah, çok güzel olmuş gerçekten

Sağol abi teşekkürler :)

hayırlı uğurlu olsun abim Allah kaza bela göstermesin on numara olmuş :))))

​Kardeşim Allah razı olsun eyvallah :)

Metinim, güzel kardeşim yeminle hayatımda gördüğüm en zevkli cesaretli insanlardan birisin param olsa adına tuning firması kurardım bu kadar tatlı sade ama göz alan bir araç kurmuşunki sadece ayakta takdir edilir,helal olsun sana.

güle güle kullan kardeşim,Adana'dan sevgiler

Metinim, güzel kardeşim yeminle hayatımda gördüğüm en zevkli cesaretli insanlardan birisin param olsa adına tuning firması kurardım bu kadar tatlı sade ama göz alan bir araç kurmuşunki sadece ayakta takdir edilir,helal olsun sana.

güle güle kullan kardeşim,Adana'dan sevgiler

Abi çok teşekkür ederim gerçekten, zevklerimiz bir düşüncelerimiz bir olduğundan aynı güzellikleri görüyoruz :) ilgin alakan için çok teşekkür ederim. İstanbuldan sevgiler :)

Çok iyi olmuş be hayırlı olsun ☺

Geri