Yavru RS dci :)

Tayfunumla kulaklarını çınlattık Metinim, haydi bakalım bekliyoruz son halini. Kolay gelsin.:eyv

Eyvallah Halilim :)

metin abi öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan abim Allah kaza bela vermesin abim on numara oluyor. takipteim abim :))

Sağol kardeşim :) Fiber düşünmüyorum plastik olsun orjinal kalsın düşüncesindeyim :)

Bi isin icinde meto varsa o is izlenir ve sabirsizlikla beklenir beklemedeyiz kardesim

Samsung Edge ile gonderildi

:D Abi sağol güzel olcak inşallah

Hadi hayırlısı 10 numara olacak kesin

Teşekkürler Savaş :)

Ellerinize sağlık çok güzel oluyor maşallah

Eyvallah abi. Yüzümüz kara çıkmaz inşallah, ağır ağır devam ediyoruz, hafta sonu yeni fotoğraflar gelicektir :D

İnşallah o macunlar çatlama yapmaz. Rs tampon en çok bu renge yakisiyor. Guzel olacak arac resimleri merakla bekliyoruz.

Yeni yapılan herşey güzellikleri beraber getirir. Emin ki ortaya on numara beş yıldız bir RS çıkacak.:eyv

Yeni yapılan herşey güzellikleri beraber getirir. Emin ki ortaya on numara beş yıldız bir RS çıkacak.:eyv

İnşallah Aykut abi tek temennimiz o :D

öncelıklee ortaya cıkıcak olan işçilik süperrr bellı edıyo kendını

tamponu nekadara mall oldu ? fıber yadA plastıkmı yoksa orjınalmı ?

öncelıklee ortaya cıkıcak olan işçilik süperrr bellı edıyo kendını

tamponu nekadara mall oldu ? fıber yadA plastıkmı yoksa orjınalmı ?

Teşekkürler öncelikle. Tampon orjinal plastik, aldığımda bi kaç çatlağı vardı ve üst rs ızgaraları yoktu. Rs ızgaraların tekini ıspartadan Tayfun abi gönderdi, tekinide sultanbeyli sanayide Erman Oto Ahmet ustadan buldum. yani 1000 tl yi geçti çıkması bile :)

Teşekkürler öncelikle. Tampon orjinal plastik, aldığımda bi kaç çatlağı vardı ve üst rs ızgaraları yoktu. Rs ızgaraların tekini ıspartadan Tayfun abi gönderdi, tekinide sultanbeyli sanayide Erman Oto Ahmet ustadan buldum. yani 1000 tl yi geçti çıkması bile :)

pekı direk kendın yaptırsaydın daha uyguna gelezmıydı fıber kullanıssızmı olurdu

pekı direk kendın yaptırsaydın daha uyguna gelezmıydı fıber kullanıssızmı olurdu

Yeniden doğacağı kesin. Merakla bekliyorum..

Geri