Yavru aslan cilalandı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Görkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    r5
güneşin altında öğle sıcağında cila olmaz be adamım ya sabah 9-10 gibi yada akşam 7 den sonra yapsan daha süper olur idi adamım hey whats up do men :)

güneşin altında öğle sıcağında cila olmaz be adamım ya sabah 9-10 gibi yada akşam 7 den sonra yapsan daha süper olur idi adamım hey whats up do men :)
Dikkat edersen güneşin altında olmadı zaten pampa sen iyice yaşlanmışssın kıhkıh Yiğitalp tenteyi açtı sağolsun bende kepenklere sıfır yanaştım serinlemesini bekledik soğuyunca yaptık zaten :eyv

müdür aracın kaportasının soğuk ve havanında serin olması gerekir bunu anlatmaya çalışıyorum gölge olmasının çok faydası yok dediklerimi yaparsan araç daha fazla parlar ;) hatta akşam üstü değilde sabah saatlerinde araç ve hava soğuk olduğunda daha iyi olur ;)

müdür aracın kaportasının soğuk ve havanında serin olması gerekir bunu anlatmaya çalışıyorum gölge olmasının çok faydası yok dediklerimi yaparsan araç daha fazla parlar ;) hatta akşam üstü değilde sabah saatlerinde araç ve hava soğuk olduğunda daha iyi olur ;)
Teşekkür ederim pampa:eyv yeterince soğumuştu önce ıslak bezle sildim 1 saat kadar serinledi:eyv

Abi egzozu rollingler için mi tutuyorsun bagajda :D ?

Abi egzozu rollingler için mi tutuyorsun bagajda :D ?
​aynen :çak roll zamanı gelince sök-tak:eyv yanımda her zaman 120 grostonluk co-pilotu boşuna taşımıyorum kıhkıh

cilacı ekip bende istiyorum :) maşallah parlamış hayırlı olsun faruk abi :)

Yanına bi co-pilot alarak başlayabilirsin işe :eyv Serhan iyi gider:eyv

Geri