Yavaş yavaş modifiye edeceğiz ...

kolay gelsin. bitince çiçek gibi olacak inş :)

hayırlı olsun kolay gelsin ...

Bakalım yavaş yavaş yapıcaz merak ettiğim birşey var bu araçların motor kısmını oto yıkamacılarda tanzikli su ile yıkayabilirmiyiz. Motora veya herhangi bir yerine su kaçarsa sorun yaratır mı. Bu araçlar hakkında pek öyle bilgim yok ne öğrendiysem hep bu siteden öğrendim.

Bu yandaki siyah şeritleri benden önceki sahini sağolsun öle takmış birde onları çelik perçinle perçinlemiş. Onun yerine ne yapabilirim fikri olan var mı..?

Hayırlısı olsun kardeşim...:eyv

Hayırlı olsun,kolay gelsin:eyv

Bu yandaki siyah şeritleri benden önceki sahini sağolsun öle takmış birde onları çelik perçinle perçinlemiş. Onun yerine ne yapabilirim fikri olan var mı..?

Hayırlı olsun, Allah kolaylık versin...:eyv
Araba boyaya girecekse sök at çıkmasını falan bulursun...

Boyaya girecekte boyaya kadar yapılacak bir sürü iş var en önemlisi kapılar kilitlenmiyor :) en acil şuan o motor bir bitsin kapı kilitleri kapı fitilleri kapı panzotları derken yavaştan başlicam...

suat aracının motorunu gönül rahatlığıyla yıkatabilirsin beyin olmadığı için bu bizim motorlarda pek sıkıntı yaratmaz bi bujilere ve distribötre gitmemesine dikkat edildimi birşey olmaz olrsada söküp temizlersin tamamdır :) yıkamacılar bilir zaten işini.

aramıza hoşgeldin aracın hayırlı olsun,tazikli suyla yıkatma bütün elektrik aksam ve karbüratör açıkta olduğu için riskli olur..eline nemli bi bez alıp o bölgede pis gördüğün herşeyi sil ben öyle yapıyorum,yandaki perçinle tutturulmuş parçaları söküp yerine Flaş S ve Fairway S lerdeki içi kırmızı şeritli plastik çıtalardan takabilirsin belki... buluşmaya bekleriz yakından görürsek yapabileceğin şeyleri konuşuruz,jantlarıda değiştir bence bulabiliyorsan Flash S jantı tak...

Geri