Benim araç 270Bini devirdi, aldığımda şöför koltuğu tıkamaktan muhtemelen kenarı yıpranmıştı. Ayrıca ön koltukların hemen içinde ağırlık sensörleri olduğunu unutmadan yıkayın. Islanırsa birşey olmaz muhtemelen ama risk almaya değemez. Bez ile yıkadığınızda yüzeyde kalan kirleri içeri de bastırmış oluyorsunuz. Bu sebeple halı yıkama makineniz varsa köpürtüp sildikten sonra makine ile çekmenizi öneririm. Bir de koltukların dışında kol dayama, kapı içleri gibi yerleri silecekseniz aman diyim dikkatli olun. Ben şöför kapısının bezini biraz kaldırmış oldum, çok ıslanırsa yapışkanlığı kalmıyor ve bez yerinden çıkabiliyor, kabarık kabarık oluyor orası. Kol dayama yeri de öyle. Aşırı ovalama sorun yaratabilir. Tabi benimki eski araba. Param olsa arabanın içini full deri yaptırırdım kapılar koltuklar tavan kol dayama. Al ıslak bezi sil gitsin, oh mis.
Öneriye gelince ben aspirinlervardı onlardan birini kullanmıştım. Çok amaçlı olanlardan. Bej renkli bez arabanın için ve sorun çıkmamıştı, temizlemiştide. Şu anda ise arabamın için öyle kötü öyle kötü ki anlatamama. Halı yıkama makinesi ile girişiecem bu sefer.