Yardımm???

Tekirdağ buhari otomitiv, cok memnunum hemen hallediyorlar

Usta bende değiştirdim kutuyu viraj demir lastikleride değişmesi ses gitti yani bazen tranvay hattından geçerken duyuyor gibi oluyorum ama diğer sesin geldiği yerlerde ses yok.Ama allah kolaylık versin altın olsada insanın midesini bulandırıyor bu ses.Ya aracın olmadıysa servisten neden çıktın dön geri tekrar tamir servis litaratüründe FFV-C olacak diyeceksin.vızırarsa ver anahtarla ruhsatı al sen kullan de çık işin içinden cazgırlıkdamı yapamıyorsunuz.:9

Para saydik bu arabaya cakil tasi saymadil demek lazim bu servislere ; butun renault servisleri boylemi bilmiyorum ama ben tekirdag buhariden cok ama cok
memnunum

EE niye işini yapmıyorlar ozaman.Hem memnunsun hem arızan onarılmamış?

Bu ses olayları şuanda sıfır alınacak clio 4 lerde varmıdır? Yoksa ilk çıkan araçlardamı. Arkadaşım sıfır almayı düşünüyor ben durumu anlattım ses varsa hayatta almam diyor, şu saatten sonra alınan sıfır km araçlardada olabilirmi bu sorunlar?

Bu ses olayları şuanda sıfır alınacak clio 4 lerde varmıdır? Yoksa ilk çıkan araçlardamı. Arkadaşım sıfır almayı düşünüyor ben durumu anlattım ses varsa hayatta almam diyor, şu saatten sonra alınan sıfır km araçlardada olabilirmi bu sorunlar?

Çıksa bile çözümü çok basit..Biz ilk alanlar nerede sorun olduğunu ustalara öğretmek zorunda kaldık..
Rüzgar sorununda iyileştirme varmış..Ama bukasislerden geçen ses kış aylarında patlak verdi..Yenilerinde de varmdır bilmiyorum..

Geri