Aracım 1999 model Megane 1.6 8 valf son bir aydır kafayı yedirtti bana sabahleyin araba çalışmıyor akü dediler akümü ölçtürdüm akü sağlamdı yine akü dediler yeni akü aldım buji dediler 1 ayda 3 kere buji aldım buji kablosu. Dediler bir ayda buji ile 3 kere değişti kabloda degişti çok marş yapmaktan dinamo takılmaya başladı dinamo dediler dinamoyu yeniledim yine sonuç değişmedi tüp ayarları sorun dedik tüp iptal edip benzine aldım 5 gün benzinde araba yine sonuç değişmedi tüpte benzinde akü bitene kadar marşsa basıyorum yok bobin dediler onuda denedim. Grank sensörü degiştirdim sonra yine grank sensör dediler yine değiştim havalar soguk arabada 2050 yağ vardı yağ kalın geliyor denildi bin km yol yaptıgım yağı boşaltıp 1040 yağ koydurdum yine sonuç aynen araba hem benzinde hemde tüpte aynı sorun yapıyor sabah tüpte ilk marş gaza basmadan sürekli hava filtresinden patlatma yapıyor benzinde de yapıyor ama az Hava fitresi yeni. Sabah soguk araba çalışmıyor tek vurdurmada bogulmuş gibi araba çalışıyor ondan sonra stop etsem 100 kere denesem stop edip çalıştırsam çalışıyor bir kere çalıştığı zaman çalışıyor bunun derdi nedir sürekli usta değiş parça değiş 3200 tl masraf ettim. Sorunum hala devam ediyor bilgisi olan lütfen yardımcı olsun