Yardim :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan osscan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyler videodaki ampul ledmi? Bende boyle birşey taktirmak istiyorum ama bunun tam adini bilmiyorum bilen varsa yaziversin :)

Https://m.youtube.com/watch?v=CUwYSRtB_RA][/QUO

Aydınlatma hususunda çok fazla faydasının olmayacağını söyleyebilirım.Geçen sene Çin'den motosikletim için uzun kısa h4 modelini getirttim.Aydınlatmasını pek beğenmedim.Kısalara Xenon H7 Uzunlarada led H1 takarsanız belki olabilir.Uzunlarda aydınlatma değilde şimşek etkili sellektör yapmanıza yarar.

zaten amac uzunlarda aydınlatma değil. aldığım ürün h1 7200 lümen cree led. sellektör amaclı aldım :) kısalarım zaten h7 xenon. bunlarıda takınca baya bi iyi olacak kanaatindeyim :)

zaten amac uzunlarda aydınlatma değil. aldığım ürün h1 7200 lümen cree led. sellektör amaclı aldım :) kısalarım zaten h7 xenon. bunlarıda takınca baya bi iyi olacak kanaatindeyim :)

Kesinlikle düşündüğünüz gibi olacak.Işığın az olduğu yollarda önünüzde giden yada karşı yönden gelen araç sürücülere uyarı anlamında sellektör yaptığınızda şaşkınlık yaşayacaklardır.

gelince göreceğiz bakalım :) merakla bekliyorum :eyv

Sol şeride istimlak yapmadığım için gerek duymadım ama sabrımı zorlamalarını bekliyorum uzunlar konusunda hehe

Gördüm abi yaptirmayida düşündüm ama biraz tuzlu geldi :)

Degistiricem abi nasip olursa. Su megane 4 u bekliyorum gelsin ona da bi bakayim :D

1937101_10208921542025199_1343370748865752466_n.jpg

12814351_10208921586026299_6461095083618002830_n.jpg
7
7200 lümen cok aydınlık demek :)
aynen çok fazla aydınlatıyor sislerde ısınmada fazla yok fanlı falan ampuller :)

murat bey ledleri beğendim Tam marka ve modelini yazabilirmisiniz birde kısa sürede satın alabileceğim Yurtdışı harici bildiğiniz bir internet adresi.

arac 2015 model uygunmudur, montaj işlemi nasıl tak kullanmı , extra bir işlem gerekiyormu bilgilendirirseniz gerçekten sevinirim teşekkürler

Geri