Yardım

Valla polısede gıtttım ekıpte cagırdım plakasınıda verdım resımlı bırsekılde bırsey yapamayız dedı adamı yakaladım bugun konustuk tamponun degısmesı lazım servısten fıyat aldım tamponu degıstırsem satarken sıkıntı olurmu yada plastıgı tamır edecek bıryer bulup tamırmı ettırsem

bence orijinal parça ile serviste değişse daha iyi olur plastik zaten satarken sıkıntı olmaz resimlerini çekip saklarsınız satarken gösterirsiniz.

Valla polısede gıtttım ekıpte cagırdım plakasınıda verdım resımlı bırsekılde bırsey yapamayız dedı adamı yakaladım bugun konustuk tamponun degısmesı lazım servısten fıyat aldım tamponu degıstırsem satarken sıkıntı olurmu yada plastıgı tamır edecek bıryer bulup tamırmı ettırsem

ne demek bişey yapamazmış yaa böyle şeyler okuyunca sinirlerim oynuyo

ne demek bişey yapamazmış yaa böyle şeyler okuyunca sinirlerim oynuyo
Ruhsat bılgısı olmadan carpan sahısa bırsey yapamayız dıyor hayal utrunu gıbı bırsey dıor bende resmı var carpmayla ındım asagıya resmını cekmıstım gosterdım memura farketmez dedı bana zabıt tuttu alkol testı falan bastı gıttı

bence orijinal parça ile serviste değişse daha iyi olur plastik zaten satarken sıkıntı olmaz resimlerini çekip saklarsınız satarken gösterirsiniz.
Benımde nıyetım o ama bırde boyancakmıs takılacak olan tampon hem boya hem degısen olmus olacak aracımda

Plakası elinizde sonuçta cevrede işyeri kamerası var ise kayıtları isteyin verin karakola o sizin pesinize düşsün; )

Geri