Yardim eder misiniz...R 11

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byztt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hoşgeldin... Direk söylüyorum: eksoz manifoldun çatlak. dert etme. kaynaklattır ii bir ustaya 50 TL.

eyvallah cok cok saolun. ya anlamadigim sifir motor taksan 3 milyar zaten. insallah manifolttandir ama kaputu acip baktigimda bujilerin oldugu yerden geliyodu ses ama insallah manifoltla alakali bisidir

eyvallah cok cok saolun. ya anlamadigim sifir motor taksan 3 milyar zaten. insallah manifolttandir ama kaputu acip baktigimda bujilerin oldugu yerden geliyodu ses ama insallah manifoltla alakali bisidir

Dediğim Gibi Büyük İhtimal Manifolt Civataları Gevşek :eyv

insallah oyledir ya akil kari degil 2 milyarlik masraf

insallah oyledir ya akil kari degil 2 milyarlik masraf

Sandık Motor Alsanız ( Bulursanız ) o 2 Milyar Belki Anca Eder, Gerçekten Komik qw

Ses bir sürü şekil de yapar ama yağına suyuna bir bakın . Eksilme veya kaçırma var mı ? Bunlarda sıkıntı yoksa ucuz kurtulursunuz .

Diğer türlü o ses hiç hayıra alamet değil yatakların vurma seside olabilir .

benim birader goturmus tamirciye krank mili fln karistirmis isin icine motor inmesi lazimmis en az 2.5 milyar masraf var demis bu nedir abi ya 2 milyar masraflik araba yurur mu ya bi ses geliyo dedik bide ayagini gazdan cekince stop ediyo dedik maliyet 2 milyar mi ya

Bu olmuş olsa bile ki(zor ihtimal)600tl'ye hallolur o 2.5 diyen ustaya saygılar hürmetler :aytuğ

Ses bir sürü şekil de yapar ama yağına suyuna bir bakın . Eksilme veya kaçırma var mı ? Bunlarda sıkıntı yoksa ucuz kurtulursunuz .

Diğer türlü o ses hiç hayıra alamet değil yatakların vurma seside olabilir .
yag kaciriyodu ama cok degil arabamda ne su eksilmesi oluyodu ne hararet bi dizel motor gibi ses cikariyo bide gaz vermeyince motor ne kadar sicak olursa olsun stop ediyo

Bu olmuş olsa bile ki(zor ihtimal)600tl'ye hallolur o 2.5 diyen ustaya saygılar hürmetler :aytuğ

Bakalim baska ustalalara gostereyimde cok cok selam solucem kendisine,araba 6 milyar motoru 2 milyar masrafi 2.5 nasi oluyo :D

Geri