Yardim eder misiniz...R 11

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan byztt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byztt

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selamun aleykum.92 model R11 1.7 sahibiyim.Dun arabayi calistirdim gaz verdigimde dizel motor gibi tirlama geliyo arabamdan motordan geliyo ama o ses neden yapar ki ya bide rolantisi normal olan araba smdi ayagimi gazdan cektigim anda stop ediyor noluyo bu arabaya boyle yaa hararet sorunum yok yag az varmis ama tamamen bitik degil vurmami yapiyor nedir yani ya

aileye hoşgeldiniz ,üye tanıtımlarından tanıtırsanız kendinizi arkadaşlar daha çabuk cevap verecektir. Bu arada başlığa ekleme yaptım arkadaşlar aracınızda bilsin başlıktan diye .

Selamlar Kendinizi Üye Tanıtımları Bölümünde Tanıtırsanız Seviniriz;

Aracınızın Gaz Verdiğiniz An Dizel Araç Gibi Ses Çıkarmasının Büyük Sebebi Ya Manifolt Civatalarının Gevşemesi Yada Manifolt'un Delik Olmasıdır :eyv

motordan pek anlamam ama motorun icinden geliyo o ses es dostta pistonlar vurma yapiyo olabilir Allah yardimcin olsun diyip gozumu korkutuyolar

çalıştırmayın aracı daha fazla , yağ ekleme yaptınızmı ?

Evet yaptim.yag koydum su koydum.

buji kablosu falan çıkmış olabilir tek silindir ateşlemesi bozuk olabilir.

benim birader goturmus tamirciye krank mili fln karistirmis isin icine motor inmesi lazimmis en az 2.5 milyar masraf var demis bu nedir abi ya 2 milyar masraflik araba yurur mu ya bi ses geliyo dedik bide ayagini gazdan cekince stop ediyo dedik maliyet 2 milyar mi ya

Başka tamirciye gösterin kardeşim,o kadar masraf çıkarmı R11 motorunda...

sibop ayarı; avans ayarı;karbiratör ayarı ister:eyv

Geri