2 Ocak 2012 #11 tlghsn Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 16 Kas 2011 Mesajlar 272 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 kazasız belasız
2 Ocak 2012 #12 daghan--d.e.k. Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Eyl 2011 Mesajlar 269 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 40 maşallah.. güzel araç kardeşim .. Laslandes , dostum difüzör paşa tuning garage levent abi yapmış daha önce görmüştüm.. sahibinden de aratın çıkar..
maşallah.. güzel araç kardeşim .. Laslandes , dostum difüzör paşa tuning garage levent abi yapmış daha önce görmüştüm.. sahibinden de aratın çıkar..
3 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #13 ess Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2011 Mesajlar 34 Tepkime puanı 0 Puanları 0 daghan--d.e.k.' Alıntı: maşallah.. güzel araç kardeşim .. Laslandes , dostum difüzör paşa tuning garage levent abi yapmış daha önce görmüştüm.. sahibinden de aratın çıkar.. Genişletmek için tıkla ... aynen rs tuning yaptı daha yapım asamasında bugun m3 egzoz taktık cok fena ses sorma
daghan--d.e.k.' Alıntı: maşallah.. güzel araç kardeşim .. Laslandes , dostum difüzör paşa tuning garage levent abi yapmış daha önce görmüştüm.. sahibinden de aratın çıkar.. Genişletmek için tıkla ... aynen rs tuning yaptı daha yapım asamasında bugun m3 egzoz taktık cok fena ses sorma
3 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #14 ess Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2011 Mesajlar 34 Tepkime puanı 0 Puanları 0 *USTA' Alıntı: İlk fotoğrafta aracın karlarla kaplı,özlemişim bu görüntüleri,diğerinde şuanki hali var sanırım ve maşallahı var... Genişletmek için tıkla ... abi resimler icin cok tesekkür ettim ben yapamamıstım
*USTA' Alıntı: İlk fotoğrafta aracın karlarla kaplı,özlemişim bu görüntüleri,diğerinde şuanki hali var sanırım ve maşallahı var... Genişletmek için tıkla ... abi resimler icin cok tesekkür ettim ben yapamamıstım
3 Ocak 2012 Konuyu Başlatan #15 ess Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Kas 2011 Mesajlar 34 Tepkime puanı 0 Puanları 0 laslandes' Alıntı: difüzörü merak ettim, net gözüken bir fotosu yok mu Genişletmek için tıkla ... tam bitsin ins koycam tüm resimleri net net
laslandes' Alıntı: difüzörü merak ettim, net gözüken bir fotosu yok mu Genişletmek için tıkla ... tam bitsin ins koycam tüm resimleri net net