Yalova Buluşmasına Katılan Çiftlerimiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadan çekmişisin bizi Elifcik, haber etseydin poz verirdik :) :)

Sen biliyorsunda açıklamaya çekiniyorsun Savaşım...:cool:
Hahha bak yaa nasıl oynuyor üstüme üstüme Savaşım sen uyma kimseye gardasim benim :)))

Bu arada bu Murat abinin durumu ne olacak yaa yardım edelim düz yıla çıkaralım bu abimizi

Samsung Edge ile gonderildi

İlla her konuda bir bahsim geçecek ya çiftim ya yatırım yanıma felan nedir bu çektiğim canım RFC den dostluk adına ne güzel kareler vermişiz Uğuru bana kız arkadaş etmişsiniz nic nic nic yakışıyor mu uğur a :)) hehe hehe

Aman Usta sakın diyorum şimdi aklından geçeni yapma :D

Görüyorum'ki Fotoğraf Savaşları Tüm Hızı İle Devam Ediyor :))

Hahha bak yaa nasıl oynuyor üstüme üstüme Savaşım sen uyma kimseye gardasim benim :)))

Bu arada bu Murat abinin durumu ne olacak yaa yardım edelim düz yıla çıkaralım bu abimizi

Samsung Edge ile gonderildi

Murat abinin duruumu Haramidere yokuşunda freni patlamış arabadan farksız Burağım.hehe

Elif yine insaflı davranmış, bendeki resimleri eklesem piyasa karışır... :D
Abi cansın o resimleri senden başkası görmez eminim :)

İlla her konuda bir bahsim geçecek ya çiftim ya yatırım yanıma felan nedir bu çektiğim canım RFC den dostluk adına ne güzel kareler vermişiz Uğuru bana kız arkadaş etmişsiniz nic nic nic yakışıyor mu uğur a :)) hehe hehe
Murat'ım ben kız arkadaşımlaydım zaten seni kuma olarak gördülerse yapacak bişey yok boş umutlara kapılma ben tek eşlilikten yanayım kız arkadaşımı asla bi başkasıyla aldatmam :)

Geri