Yakuşuklularla USTAYI MARKAJA ALDIK....

TÜRBE Mİ? NE TÜRBESİ? BİRİ TÜRBE Mİ DEDİ? NEREDE ? hehe HEMEN BENİMDE GİTMEM GEREKİYOR, ADAK ADAMAM LAZIM :))) HERZAMAN OTOPARKLARDA VE GERİ GERİ GİDERKEN BİR KORUYUCUM OLMUYOR, KAZADAN BELADAN KORUNMAK İÇİN ADAK ADAMAM LAZIMMM

TÜRBE Mİ? NE TÜRBESİ? BİRİ TÜRBE Mİ DEDİ? NEREDE ? hehe HEMEN BENİMDE GİTMEM GEREKİYOR, ADAK ADAMAM LAZIM :))) HERZAMAN OTOPARKLARDA VE GERİ GERİ GİDERKEN BİR KORUYUCUM OLMUYOR, KAZADAN BELADAN KORUNMAK İÇİN ADAK ADAMAM LAZIMMM

Mustafa USTA nın hayır duasını al sana bütün yollar düz gelir hehe

Resimlerde ustanın kangosuna kırmızı ve beyaz bir markaj söz konusu :) ya da aman USTA nın kangosuna korumalık yapalım psikolojisimi ... Muhabbetiniz bol ve daim olsun

Takılıyorum yavrum...:eyv

Ben yere kurabiye kırıntısı döktüm..Bitirince toplıyacaktım benden önce davrandın ayar oldum orda zaten hehe kendimi küçük bebe gibi hissettim hehe ben toplıyacaktım zaten :(

Çaput vs bağlatmam haberin olsun...:D
Mustafa USTA nın hayır duasını al sana bütün yollar düz gelir hehe
Kesinlikle...:eyv

Ben yere kurabiye kırıntısı döktüm..Bitirince toplıyacaktım benden önce davrandın ayar oldum orda zaten hehe kendimi küçük bebe gibi hissettim hehe ben toplıyacaktım zaten :(
Bu akşam herkeste bir alınganlık mı var banamı öyle geldi...:)

yaklarınaza sağlık maşallah R5 lere ve clio ya:eyv

Vallahi sen yere kurabiyeleri dökünce usta içerden sopayı kapıp gelıodu :))))

Geri