Yaktın beni Shelll ( Shellden aldıgım LPG bitince arabam öksürmeyi bıraktı )

​Valla zamanında shell'in farklı istasyonlarında farklı kalite benzin+lpg olduğundan epey yakınmıştım,o-pet ise hiç yaramadı bana niye bilmem P.O ise herzaman güven verdi bana ve hiç sürpriz yapmadı:eyvHa şansmıdır bilemem tabii.

Arkadaşlar hazır konusu açılmışken aldığım bir duyumu paylaşmak istiyorum. Tekirdağ daki opet istasyonlarından birisinde kulak misafiri oldum. Neden genelde aygaz varken siz mogaz satıyorsunuz diye sordu benden önceki müşteri, adamın cevabı; bu standartlara uymayan gazları satan firmaların lisansları iptal edilecek birisi de aygaz. O yüzden geçtik mogaza diyordu. Ama emin değilmiş onun ki de duyummuş. Daha kesin bilgisi olanlar yazarlar zaten :)

Aygaz ile Mogazın bi farkı yok abi ikiside koç grubunun

Aygaz ile Mogazın bi farkı yok abi ikiside koç grubunun

Bilemiyorum ben çalışanın yalancısıyım. Hatta Çorlu Opetten en son 30 tl lik aygaz aldım şu an araba gazda rolanti dalgalanıyor 2500 devire çıkana kadar tekleyerek gidiyor araba. Silivri de ki opette hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Genelde yakın diye BP den gaz alıyorum hem de kartla nakit puan birikiyor. Artık araçların gerçekten yakıt seçtiklerine inanıyorum. Bitsin diye bekliyorum yine aynı yerimden alacağım artık. Çorlu Opet arkadaşlar ya benim araba beğenmedi ya da gazı kötü. Günahını almayayım kimsenin.

bANA BP DAHA İYİ GİBİ GELİYOR.

opetten lpg aldığımda, shell'e göre full depoda 50km daha az yol gidiyorum.
Aynı sorunu ben de tam ters olarak shell'de yaşadım. iki kez denedim sonuç değişmedi. Bu nedenle ben de kıl kaptım ve shell'e mola için bile uğramıyorum.
Mümkünse Aygaz, yoksa Milangaz, son tercih PO

Shellin gazını F800 de beğenmiyor arkadaş! :)

Opet kullanıyoruz kaç senedir. Aracın çekişinden ne sıkıntı çektik nede arıza aldık. Başka yerden aldığımız zaman aracın çekişi düştüğünü hissediyorum mesela. Ben Ajdacı'yım arkadaş :D

Sorun düzelir abi opetten alırsan biz burda şahine opetten doldurduğumuzda düzeldi tekleme :)

Geçmiş olsun

Aygaz Euro LPG kullan kardeşim hiçbir sıkıntı yaşamazsın.:eyv

Geri