yakıt

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ncihan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kardes farlar cok guzel gorunuyor bunları nerde yaptırdın ??

Acaba neden fazla yakarki....

karma 4.8 - 4.9 arası yakıyorum.1.5 dci 85hp.

duzceye gıttım geldım ortalama 4.6 - 4.8 falan oldu klma acıktı devamlı donuste de yol skntılıydı uzun yolda baya ıyıymıs masallah

Sabit Hızdaki yakıt tüketimim klima açık 240 km yolda.

sabit-hizda-yakit-tuketimim-(klima-acik)

2010 clio 3 - 1.5 dci tom tom edition 65 bg (otomatik)
Aracı yeni aldım, (tanıdığım araç) bir kaç sene önce 5.2 lerde geziyordu, şimdilerde ise 6.1 lerde geziyor. Sanırım filtre vs bakımına ihtiyacı var..

2010 clio 3 dci 85 bg araç ile Karadeniz turundan yeni geldim, Samsun-Ordu-Trabzon-Rize yaptım ve gittiğim yerlerde yaylalar ile köylere çıktım, oradan İstanbul'a döndüm. Yaklaşık 3000 km gibi bir seyahat oldu. Karadeniz'de şehirlerarası hızım çoğunlukla 100-110 arasıydı, ama İstanbul'a dönerken Gerede'ye kadar 110-120 otobana çıktıktan sonra da sürekli 130-150 ile geldim, araç 4 kişi ve full bagajla 4.5 ortalamayı yakaladım. Dönüş yoluna çıkana kadar 4.3 idi, bastıktan sonra 4.5 oldu. Normal hızla gelsem muhtemelen 4.1 falan olacaktı. :D

edirneden samsuna geldim geredeye kadar araba 7.5 7.8 arası yaktı 140 km altına inmedim bi istanbulda 70 km kadar düştüm o da toplamda 5 dk bile sürmemiştir. gerededen sonra ortalama yakıt 6.6 kadar düştü 110 130 arası da 285 lira yaktı iyi mi kötü anlayamadım.
birde şöyle bişey var 3 kişiydik. bagajda iğnelik yer yoktu arka koltuğunda 3/2 doluydu. sadece 3 kişi oturcak kadar yer vardı.koltuk altları bile doluydu.

2011 dci exetuve otomatik 5.8 normalmi peki şehiriçi filtre yağ yeni

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri