Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet evet eminim, çalışır vaziyette denemem zaten, benzinlige gittim 3gün önce açamadım, esnedigi kadar
açıp arasından wd40 sıktım bekledim ona rağmen 3 gündür açılmıyor.
benimde olmuştu bir elinizle kilidi açıp kapatırken karttan diğer eliniz ile kilit mekanizmasının olduğu yere ufak ufak vuruşlar yapın titreşim olsun tık diye açılıyor yani benim açıldı usta böyle tarif etmişti inşallah açılır
Bende de aynısı oldu. Bagajın sağ tarafınından iç plastik kapağı söküp el ile mekanizmaya ulaşıp kaldırmanız gerekiyor. Orada bir temassızlıktan kaynaklı oluyor bu. Bende birkaç defa yaptı. Daha sonra kapak kilidinin kabloları vs ile oynadım şuan için problem yok.
benimde olmuştu bir elinizle kilidi açıp kapatırken karttan diğer eliniz ile kilit mekanizmasının olduğu yere ufak ufak vuruşlar yapın titreşim olsun tık diye açılıyor yani benim açıldı usta böyle tarif etmişti inşallah açılır
Bende de aynısı oldu. Bagajın saÄŸ tarafınından iç plastik kapağı söküp el ile mekanizmaya ulaşıp kaldırmanız gerekiyor. Orada bir temassızlıktan kaynaklı oluyor bu. Bende birkaç defa yaptı. Daha sonra kapak kilidinin kabloları vs ile oynadım ÅŸuan için problem yok.