Yakit geri donusum hortumundan gelmeyen hirilti sesi

Çağlar K.

Kayıtlı Üye
09-Aydın
2014 model megan 3 sahibiyim 1100 1200 devirlerde ve gazdan ayagimi cekince sinir bozucu bir hirilti sesi geliyor yakit geri donus hortumunuda degistirdi servis ama ses hala gecmedi daha once boyle bir hiriltiya yani sese maruz kalan arkadas varsa yardimci olabilirmi. Simdiden tesekkur ederim

Eski konulara bakın. Bu sorun çözüldü.

Eski konulara bakın. Bu sorun çözüldü.

Hocam eski konularda herkes bu sesin yakıt geri dönüş hortumundan kaynaklı olduğunu söylüyor bende ondan dolayı yakıt geri dönüş hortumunu serviste değiştirdim ve ses kesilmedi bir kaç arkadaş da bu konudan sıkıntılı olduğu ve çözüm bulmadığı için konu açmış bulundum.

Hocam eski konularda herkes bu sesin yakıt geri dönüş hortumundan kaynaklı olduğunu söylüyor bende ondan dolayı yakıt geri dönüş hortumunu serviste değiştirdim ve ses kesilmedi bir kaç arkadaş da bu konudan sıkıntılı olduğu ve çözüm bulmadığı için konu açmış bulundum.

Servis hangi hortumlari değiştirdi foto olarak varmi elinizde. Yoksa aşağıdaki işaretli hortum mu değişti
560971eea77cb42316d0ee5d64f26d2f.webp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Servis hangi hortumlari değiştirdi foto olarak varmi elinizde. Yoksa aşağıdaki işaretli hortum mu değişti
560971eea77cb42316d0ee5d64f26d2f.webp

O hortumda dahil onun bağlı olduğu alüminyum boruda da dahil komple değişti hocam ancak ses hala gitmedi 1100 1200 devirde hala o hırıltı sinir bozucu bir şekilde devam ediyor arabadan soğudum bu ses yüzünden gezmediğim servis kalmadı birde normal diorlar o sese son çare artık bu site dedim böyle bir şey yaşayan arkadaşlar vardır diye.

O hortumda dahil onun bağlı olduğu alüminyum boruda da dahil komple değişti hocam ancak ses hala gitmedi 1100 1200 devirde hala o hırıltı sinir bozucu bir şekilde devam ediyor arabadan soğudum bu ses yüzünden gezmediğim servis kalmadı birde normal diorlar o sese son çare artık bu site dedim böyle bir şey yaşayan arkadaşlar vardır diye.

Hortumu hangi hortum ile değiştirdiniz toyota nin yakit hortumu olacak fuel yazacak hortumda konuda fotosu vardi sanırım

Geri