Yakın tarihli balata değişitiren kardeşlerim...bakmadan geçmeyin :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurh89
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dostum açıkcası alırken bende bir tereddüt ettim.Ama kutu bandrollü ve çok gerçekçiydi.Gerçi sırf bu sebeple orijinal dersem hata ederim.ben açıkcası satan adama güvendim.Birde ötme yapması durumunda para iadesi ya da yeni bir balata ile değişimi ile ilgili güvence ve belge vermesi beni almaya ikna ettim.Bu arada çok bilmesem de sizin disklerin durumu ile ilgili olabilir mi ötme?Ben taktırdım liften indi araaba yola çıktığım ilk an bile ötmedi.Ve halen aynı.

Dostum açıkcası alırken bende bir tereddüt ettim.Ama kutu bandrollü ve çok gerçekçiydi.Gerçi sırf bu sebeple orijinal dersem hata ederim.ben açıkcası satan adama güvendim.Birde ötme yapması durumunda para iadesi ya da yeni bir balata ile değişimi ile ilgili güvence ve belge vermesi beni almaya ikna ettim.Bu arada çok bilmesem de sizin disklerin durumu ile ilgili olabilir mi ötme?Ben taktırdım liften indi araaba yola çıktığım ilk an bile ötmedi.Ve halen aynı.

Bana çakma balata satılmış olabilir o zaman. Bana herhangi bir kağıt, garanti vermediler. Sadece uzaktan kutuyu göstererek bak kutuda ferodo yazıyor dedi. Balatada da solukça Ferodo yazıyor ama çakma olmadığı anlamına gelmeyebilir :) Üstelik benden 200 TL almışlardı. Ferodo'ya durumu anlatan bir mail attım. Bakalım ne diyecekler. Gerekirse balataları yollarım ve çakma çıkarsa satıcıyı Ferodo'ya bildiririm. Ama zaten çakma değilse garanti kapsamında Ferodo yenilerini yollar.

Geri